Namn.

Kvällen har jag spenderat med att surfa runt efter namn till bebis i magen.
Det börjar ju dra ihop sig litegrann med 32 dagar kvar till bf.
5 namn finns med på "listan" just nu och jag gillar alla namnen väldigt mycket.

Alina
Elicia
Millie
Minelle
Melize (från början hade vi Elise som ju är väldigt likt men vi gillade detta namn mer)

Rs favoriter är Minelle & Millie och han har äntligen insett att det inte kommer att bli någon Elaine, det känns helt enkelt inte rätt hos mig.
Som ni kanske ser så gillar vi lite lagom ovanliga namn.
Jag tror att vi har hittat dem vi gillar och kan sluta leta efter nya namn att bygga på listan med, nu gäller det bara att bestämma sig.

Sedan kommer nästa problem, nämligen ett andranamn. Evelyn heter ju Sandra efter mig i andranamn så nu är frågan vad lilla bebis ska få för andranamn. R tycker att vi bara ska ta något namn som vi tycker om och jag vet inte riktigt vad jag tycker eftersom Evelyn som sagt fick sitt andranamn efter mig, båda kan ju dock inte ha samma känns det som. Jaja det löser sig det med!

Såååå.. Vad säger ni om namnen folket där ute?


Bäddat till lillasyster.

Efter mycket om och men så är den där jädra spjälsängen äntligen bäddad.
Det visade sig att vi inte hade kvar alla skruvar till sängen även fast vi till och med hade fäst en påse med skruvar på själva sängen.
Nu står den inne i vårat sovrum, bäddad och klar. Mys ❤
 
 
 
Snuttisen som Evelyn fick välja när vi var ute och handlade lite i torsdags fick ta plats i sängen direkt.
Hur sött är inte spjälskyddet? Jag älskar det! Jag önskar mig en sängmobil som matchar det litegrann men det närmsta jag kommit är en mobil med kossor & något annat djur (som jag inte minns just nu) som var neutral i grått och vitt. En liten liten splash av rosa på det hade varit alldeles perfekt. Farligt med en specifik bild i huvudet då man oftast inte hittar det man söker, jag får nog tänka om.
 
Nu ska jag ställa mig och laga middag, fetaostbiffar med bulgur, tomatsallad och tsatsiki. My favourite ❤
Resten av kvällen blir lugn i soffan då jag är förfärligt trött idag. Går omkring och känner mig som ett spöke ungefär.
 
/ Sandr0o
 
 

Påskafton.

 
Glad Påsk ❤
 
 
 
Har ni någonsin sett en sådan söt liten påskkärring?
 
/ Sandr0o
 

Happiness.

God morgon i solskenet.
Jag ligger i sängen och drar mig medan mina älsklingar bakar scones, hur gott? Min mage kurrar riktigt ordentligt!
Numera vaknar jag alltid VRÅLHUNGRIG och mår oftast illa pga av hungern.

Jag surfar runt efter lite bebisprylar, en mysig filt, en sängmobil och ett vagnhänge bland annat.
Planen för dagen är att slänga lite skit på tippen och skruva ihop spjälsängen och möjligtvis bädda i ordning den innan vi åker till mina föräldrar på middag.



I städtagen.

Min kropp är nu slut. Jag och Evelyn har nämligen storstädat här hemma i några timmar. Plockat, dammat, våttorkat, dammsugit, torkat golv, lister, skåp, skurat badrummet and you name it. Även fast vi har hållit på i flera timmar har jag fortfarande sovrummet kvar plus lite plock i badrummet. Älskar att städa ;) MEN ack så skönt när det är gjort, nu doftar det clean cotton i vårt hem.

Evelyn ville kolla på film i sitt rum så jag tänkte faktiskt ta en paus och passa på att vila en liten stund.
Sedan är det dags att göra färdigt det sista och njuta av att ha ett skinande rent hem inför helgen. Lovely!


Lite lagom stort D.

Jaha hörrni. Så var vi äntligen här. Dagen med lite lagom stort D är här, sista arbetsdagen. Som jag har längtat efter denna dagen och nu plötsligt är vi här, oj så konstigt och samtidigt fantastiskt det känns.

Jag startade dagen med ett besök hos min barnmorska. Magen låg på 32 cm och hade alltså växt 2 cm sedan sist jag var där för 3 veckor sedan. Bebis ligger lååångt ner i bäckenet men är fortfarande ruckbar. Om två veckor är det dags för nästa besök och då ska vi sammanfatta graviditeten och skriva inför förlossningen.

Nu gör vi det här, lite drygt 9 timmar kvar till frihet..

Förresten, den nya drickan på bilden. Lovely, väldigt söt men oj så god. Prova den! Finns i två till old school-smaker, lemonpie och chocolate milkshake tror jag det var.. Måste prova dem med så småningom!


Pineapple.

Här hemma är det dags för den dagliga dosen av ananas. Som jag säkert talat om förut så äter jag flera stycken i veckan, det är ju sååååå gott. Helt galet beroende skulle man nog kunna påstå att jag är. Jag tyckte aldrig att man hittade goda ananaser i Sverige förut men nu har jag tamigsjutton inte lyckats få en enda som varit ens i närheten av hård och träig. Saftiga och himmelskt goda, bra nära Thailandquality. Inte fy skam för ett preggo med monstercraving ❤

Bara skit på dumburken ikväll också så jag tror minsann jag njuter min ananas innan det blir dags att bädda ned sig i sängen och ladda inför barnmorskebesök och sista dagen att arbeta på obestämd tid!




Som vanligt..

Som alltid när jag jobbar helg blir det inte mycket påhälsning här inne.
Nu är helgen över och även måndagen förbi. Detta innebär att jag har två dagar kvar att jobba, TVÅ dagar?! Det känns ju helt ofattbart nästan. Dagen som jag gått och längtat efter är så nära att jag nästan kan ta på den. På onsdag har jag bm-besök inbokat innan jobbet och jag kommer att gå dit med lätta steg och ett leende på läpparna, inte för att jag inte brukar se fram emot bm-besöken men på onsdag kommer det kännas ännu mer underbart. SISTA DAGEN!




Fix.

Jädrar vad mycket jag fått gjort idag..

Färgat håret.
Hämtat paket & handlat.
Rensat mina garderober (puh).
Tvättat bebiskläder och annat.
Bäddat rent med nya lakan.

Inte helt illa men nu känns det dock som att min rygg ska gå av. Planen idag var att ta det lugnt men jag är verkligen helt värdelös på det.
Nu lyckades jag iallafall göra plats för bebiskläder i en garderob så nu ligger dem där nytvättade och invikta i väntan på att användas. Jag har fått en överblick av vad vi faktiskt har i klädväg och här var det väldigt dåligt med bodysar i minsta storlek och överlag nästan inga kläder i stl 50 alls. Det behöver verkligen fyllas på, inte mig emot.

Jag har kommit in i boa-perioden, inte bara boa bebis utan boa hemma överlag. Ny gardin plus duk i köket, nya sänglakan & nytt duschdraperi har det blivit idag. Himla fint alltihopa, man vet ju aldrig när man beställer online.

Jag längtar massor tills nästa helg. Då ska R skruva spjälsängen så att den troligtvis kan bäddas i ordning. Vi ska ta en tur till Ikea och köpa ett nytt trådbackssystem och lite annat smått och gått som vi behöver.

42 dagar kvar idag. Det närmar sig verkligen nu ❤





Favoritmüsli.

Jag föreställde mig en lång och härlig sovmorgon. Vem vaknar vid 08? Inte riktigt den sovmorgon jag hade tänkt mig. Dock ligger jag fortfarande kvar i sängen och myser. Det finns fan inget bättre än lediga dagar och om 1 vecka får jag vara ledig varje dag. Jag längtar något fruktansvärt!

Jag har precis ätit en skål med müsli och vaniljyoghurt. Världens godaste müsli ever ska ni veta, den smakar himmelskt. Den är ofta slut i butik och slut hos leverantör så när en kund handlade en förpackning igår blev jag lyrisk efter att ha haft slut i någon vecka. När jag slutade typ sprang jag till hyllan och där fanns en stackars liten förpackning kvar, turen!

Müslin kommer från Pauluns med smaken hallon & kakao och innehåller massa snaskigt som kokos, fikon och kakaonibs. You better try it!

Nu är det dags för mera frukost i form av avokadomackor och oboy. Har man dille på något så har man. Mina cravings denna gången är utan tvekan avokadomackor, oboy och självklart ananas. Såååå gott!


FF - fet & ful. Haha!

Jag räknar ner tiden. Tiden tills jag får stämpla ut från jobbet och försvinna på (än så länge) obestämd tid.
Jag har ingen lust att gå upp på morgonen längre, slänga i sig frukost, sminka mig, hoppa i trånga kläder och stressa iväg. Jag har kommit till den period då det känns som att man sväller åt alla håll och kanter, inga kläder känns bekväma och jag ser trött, finnig & sliten ut hur mycket jag än sminkar mig och försöker piffa till.
Glowing pregnancy!
Jag tycker det är surt att jag ska få så taskig hy när jag är gravid, det var likadant när Evelyn låg i magen. För kanske 2-3 månader sedan var det katastrof och jag hade säkert 20-30 väldigt utstående finnar & porisar på varsin sida vid tinningarna ungefär. Jag köpte då Basiron och hade väl inga förhoppningar direkt men så på två dagar var nästan alla finnar borta, hur sjukt bra är inte det? Jag var helt överlycklig! Sedan dess har jag fått underhålla med Basiron i princip varje dag för att det inte ska bryta ut som innan igen. Trots Basironen är min hy under all kritik så lite solljus och värme skulle inte skada, då mår min hy (och jag själv) alltid lite bättre.
Hoppas det går över när lillskruttan i magen är ute i stora världen!
 
TJOCKIS i vecka 34!
 
/ Sandr0o
 
 

Kaloo.

Märket på sängmobilen som jag blev förälskad i på Hamleys heter Kaloo och kommer från Frankrike, finns inte att hitta på många ställen inte. Dem hade hur gulliga snuttisar som helst också, alla med en tillhörande ubersöt box.
 
 
Precis vad jag har letat efter, lite dovt & diskret rosa och gulligt. Hur söt? Det är en musikmobil så den spelar en mysig liten melodi också. ÅH SÅ SÖT DEN ÄR!
Dock hade jag velat ha själva ställningen i vitt men det hade man ju lätt kunnat måla bara. Inga problem!
 
/ Sandr0o

En ledig lördag.

Chilltime pågår hos oss. Evelyn ligger i soffan, äter en banan och kikar på Jack & Piraterna. Pappan i familjen äter lite och jag passade på med ett blogginlägg helt enkelt.
Vi har varit en sväng i Nacka Forum idag, spanat runt och tagit en liten fika. Jag hittade en så förbannat fin sängmobil på Hamleys, precis så som jag föreställt mig den men aldrig hittat någonstans. Det blev ett blankt nej från karln i huset då den kostade 600 pix och även jag kan väl tycka att det är lite vääääl saftigt MEN den var ju såååå fin. Idag när vi åkte iväg och hela veckan har jag varit fruktansvärt sugen på att handla lite bebisprylar men så när jag väl går där och kikar så vill jag nästan aldrig köpa någonting. Hur typiskt? Nästa "lediga" helg har vi iallafall bestämt att vi ska inhandla det vi behöver, 1 månad kvar tills bebis är beräknad då ungefär.
 
 
Visst blir man glad av solljuset? Evelyn körde våriga kläder idag då vi ändå skulle hålla oss inomhus hela tiden och oj så man längtar efter tunnare kläder.
 
Snart dags att sätta fart med smarrig middag. Först ska jag kramas med mina hjärtan en stund!
 
/ Sandr0o

En beställning.

Ja vad var det nu som var kärlek vid första ögonkastet som jag inte kunde motstå att klicka hem igår?
Nämligen lite bebisprylar som jag hittade på Hm. Jag lyckas ju alltid glömma bort deras home-avdelning och efter en titt där häromdagen blev jag kär. Först och främst i påslakansetet till spjälsängen, alltså hur fint? Precis mitt i prick med mitt tycke och smak.
Vi har köpt ett spjälskydd i ljusrosa med massa kor, får och så på. Det kommer passa ypperligt ihop tror jag. Åh nu vill jag bara ha den där sängen ihopskruvad och bäddad men det får vänta någon vecka till, måste ju åtminstonde få hem lakanen först ;)
 
 
En badcape till bebis och en till storasyster.. såklart! Det är ju så gulligt.
 
Nu längtar jag tills paketet anländer, hoppas bara att allt är lika fint i verkligheten.
 
/ Sandr0o
 
 
 

Lille Prins!

Idag har vi haft finbesök här hemma. Hanna kom med sin lilla prins Jack för att äta lunch och mysa lite.
Smarrig lunch bestående av fetaostbiffar med bulgur, tomatsallad & tsatsiki. En av mina favoriter just nu!
Lite bilder har jag att bjuda på idag, klart systemkameran åker fram med en liten bebis här. Så tacksamt att fota bebisar, barn överhuvudtaget för den delen. Ni kan gissa att det kommer bli ett par bilder när väl lillaystser kommer till världen.
 
 
Evelyn var lite rädd för Jack när han väl hamnade bredvid henne där i soffan på bilden. Haha hon blev alldeles stel och såg förfärad ut men när han satt i mitt knä var det spännande att klappa och känna. Lilla toker!
 
Jag klickade precis hem lite saker från HM som jag bara kände att jag inte kunde vara utan i princip. Kärlek vid första ögonkastet kan man säga. Jag kikar in och visar er lite senare för nu är det soffan som gäller med en chailatte. Mums!
 
/ Sandr0o
 
 

Bortdomnad.

Alltså.. En sak som känns väldigt märklig, konstig och obehaglig är att jag under flera veckors tid upplevt känselbortfall/domningar på ena sidan av ryggen, ett område över latsen i princip. Jag har inte tänkt så mycket på det och inte haft känningar av det hela tiden men den senaste veckan har jag känt det konstant kan man säga. Det har alltså blivit mycket värre och nu känns det verkligen, lite svårt att beskriva känslan men tänk er som att det sticker osv när man har fått bedövning och den börjar släppa, eller som när man känner på ett ärr. Sjukt obehagligt och jag stör mig på det här minst en miljon gånger per dag, typ när tröjan råkar dras mot huden vilket den ju gör hela tiden.
Jag får nog fråga min barnmorska om det nästa gång jag ska dit, är säkert bebis som ligger och klämmer på någon nerv men inte mindre obehagligt för det. Det är säkert inte heller något man kan göra något åt, hoppas bara inte nerven kan ta skada av att ligga i kläm sådär i flera månader.

Tummen ner för den läskiga känslan iaf!
Förresten så har jag nu tydligen skaffat mig det obligatoriska gravidbordet upptäckte jag ikväll. Numera kan man använda magen som bord och balansera tallrikar och annat där. Mycket behändigt!


Breakfast in bed.

Vet ni?
Jag har jobbat mitt allra sista hatpass innan föräldraledigheten. Igår jobbade jag nämligen mitt sista 12-22 pass och herregud vad skönt det känns. Det är värt ett litet glädjetjut tror jag nog!

11 jobbdagar kvar nu. Woop woop!

Just nu ligger jag i sängen och har precis ätit smarrig frukost, vakna med the voice på tvn såklart. Bästa starten på dagen och alltså bara två veckor kvar tills jag kan börja alla dagar på samma vis. MEN idag är det jobb till 18.30 som gäller så snart är det dags att hoppa in i duschen och göra mig redo för en dag at work.

Världens bästa unge kom in i sovrummet inatt för att ge mig en puss & en kram efter att hon varit uppe och kissat. Hon sov ju när jag kom hem från jobbet och då berättade hon imorse att hon saknade mig mycket och ville pussa & krama mig. Alltså lilla gulle ❤


Dagens krämpor, haha.

Jag avslutade gårdagen på ett minst sagt otrevligt sätt.
Spenderade dagen på jobbet, åkte direkt till mina föräldrar för att hänga med dem och farfar en stund innan jag skulle vidare mot Sanna och mellokväll med fina flickor.
När jag kom hem var det inte mycket mer än att krypa till sängs och plötsligt från ingenstans började jag må hysteriskt illa (så pass att jag inte kunde röra mig), hyperventilera och frysa så att jag hackade tänder. Världens magont slog till och det kändes som att jag hamnade i en annan värld. Jag parkerade en hink vid sängen men en stund efter det när jag låg och hackade tänder och var panikslagen somnade jag rätt upp och ner. Vart sjutton kom det där ifrån?

Imorse vaknade jag och var svimfärdig, yr i bollen och yrslig men ingen panik som igårkväll. Ville lägga mig ner och gråta en stund på jobbet bara när huvud & kropp inte sammarbetade men efter någon timme gick det över.

Men så kom nästa bakslag. Vad sjutton står på? Jag fick som världens molvärk och sammandragningarna har varit många. Värst var det när jag skulle ta mig hem från jobbet och molvärken var extrem samtidigt som hela magen krampade. Det känns ju i princip som mensvärk!
Det var inte mer med den här dagen än att värma vetekudden, lägga sig i sängen och VILA. Herrejisses så sliten jag känner mig och den här molande värken kan man ju bli tokig på. Lika ihållande och kraftig har den inte varit tidigare men kroppen övar väl helt enkelt.

Ni kan inte föreställa er hur mycket jag längtar efter att vara ledig, att ha en möjlighet till att vila när jag behöver och slippa påfresta kroppen dag ut och dag in. Bara 17 dagar kvar nu!


Ilningar deluxe!

Jag slumrade till någon timme på eftermiddagen, det var nog välbehövligt. Började må sådär panik-illa som jag gör nu ibland lite till och från så det var lika bra att sova bort illamåendet.

Bebis ligger låååångt ner i magen nu tror jag. Barnmorskan tyckte att hon kände ett huvud långt där nere igår men hon kände inte riktigt ordentligt. Det är iallafall min teori då de senaste dagarna har bestått av mycket ilningar, hugg och att vara nästan konstant kissnödig. Ibland känns det nästan som att jag ska kissa på mig på fläcken, så något kul med min urinblåsa har vi minsann där inne i magen.

Jag känner även rörelser ner mot ljumskarna och det känns minst sagt annorlunda. Helt plötsligt känns det som att jag har en bebis som är påväg ned i benen, lite obehaglig känsla.

Vi får se vad min BM säger vid nästa besök som jag ska på den 27/3 men jag tror helt säkert att bebis tar sig längre och längre ner nu med dessa känningar. Då kommer jag för övrigt vara en helt överlycklig tjej som skuttar iväg till Mvc och sedan till jobbet, sista dagen att jobba. Wohoo!




Lovely day <3

Hur varmt och skönt som helst när man sitter i lä i solen. Jag satt tillomed i linne utan att frysa det minsta lilla. Läste bok och verkligen njöt. Evelyn sprang ut och in mellan Disney Junior och att sitta och läsa reklamblad i solen.
Sedan blev det våffellunch på balkongen och nu har vi precis plockat undan och flyttat inåt igen, solen försvinner nämligen från vår balkong vid den här tiden. Lite surt faktiskt då jag gärna hade haft solen där mycket längre.
 
 
 
 
Jag har en plan om att lägga mig i sängen en stund och fortsätta läsa, dags att läsa ut sista Femtiboken nu. Det går trögt även fast jag älskar den. I eftermiddag står det tvätt, plocka upp diskmaskin och annat tråkigt på schemat så jag passar på.
 
/ Sandr0o

Längtan..

Ligger i sängen och har precis ätit frukost. Jag längtar så tills jag är ledig och varje dag startar på detta fantastiska vis. HERREGUD vad jag längtar nu, mindre än 3 veckor kvar av arbete innan jag får gå hemma om dagarna.
Då är det dags att ta tag i alla förberedelser inför lillasysters ankomst. Vi har i stort sett inte gjort eller köpt ett skit ännu. Jag ville vänta tills jag kan gå här hemma och plocka & fixa i lugn och ro. Åhh spring iväg tiden ❤ När jag väl slutar jobba kommer det kännas himla nära och tiden lär gå väldigt fort..

Solen strålar idag och jag tror vi ska försöka bege oss ut en sväng och så har jag lovat lillis våfflor till lunch. Lyxigt!


Barnmorskan.

Barnmorskebesök imorse. Alla värden var bra, tillomed järnet trots att jag allt för ofta slarvar med tabletterna. Jag glömmer bort dem helt enkelt!
Magen hade växt 4 cm på tre veckor och låg nu på 30 cm. Inte konstigt att jag tycker att magen har exploderat sa hon. För det har den verkligen gjort!
Tung & klumpig är mitt namn..

Jag fick en läkartid inbokad strax före 12 idag så istället för att åka mot jobbet efter besöket ringde jag och talade om att jag kommer senare och begav mig hemåt. Läkaren är bara där en gång i veckan så hon tyckte vi skulle ta en tid på en gång och det fanns en ledig så den knep vi.

Så nu hänger jag i soffan, lite lätt svimfärdig av någon anledning, och väntar på att tiden ska gå. Får passa på att gosa med min mysis nu när jag fick lite gratis tid!


Foodheaven.

 
Idag lagade jag & Evelyn mat tillsammans, hon smulade fetaost, kryddade och annat barnvänligt och fortsatte sedan med att "diska" medan jag fixade klart alltihopa. Jag måste säga att HERREGUD vad god maten blev. Jag har haft sån värdelös inspiration för matlagning på sistonde och energin i nuläget är inte direkt på topp när jag kommer hem efter en hel dag på jobbet. MEN idag fick vi allt till det, lätt som en plätt och himmelskt gott.
Vi åt fetaostbiffar med bulgur, haricot verts, tsatsiki och tomatsallad. Hur underbart gott som helst och jag älskar verkligen tomatsallad, det är såååååå gott. Jag nästan längtar lite tills jag får hugga in på matlådan på jobbet imorgon, då är det gott alltså.
 
 
Nu jädrar är jag slut och ryggen värker något fruktansvärt, min kropp är som ett stort blåmärke fram mot kvällen när jag varit på jobbet en hel dag. Ont lite överallt och vaggar fram som en pingvin i princip.
Vi ska sticka och hämta pappan i familjen på jobbet då jag snodde bilen när jag slutade, hade verkligen inte orken att åka buss/gå mot förskolan och hem. Not today!
 
Kvällen tänkte jag spendera med benen högt framför en film då Barcelona spelar ikväll, vilket betyder att R är ett värdelöst sällskap för er som inte visste det.
 
/ Sandr0o
 
 

Försäkringskassan.

Gooood morning!
Upp och Hoppa, Rise and Shine..
Jag står på tåget som tar mig till jobbet. Det är favoriterna från mello i lurarna och humöret är faktiskt på topp, trots att jag känner mig trött och sliten.

Igår när jag kom hem så låg det ett litet brev från försäkringskassan på golvet. Min graviditetspenning är beviljad, tjoohooo! Jag kunde redan ha slutat jobba i onsdags då penningen började gälla igår. Försäkringskassan har väl aldrig varit kända för att ge snabba svar på något direkt så att få svar samma dag som det börjar gälla är ju inte dåligt ;) 22 dagar kvar att arbeta but whos counting?

Imorgon ska jag till barnmorskan och mäta magen plus de andra kontrollerna hon gör. Då kommer jag nog behöva ställa mig på vågen, ska bli spännande att se vad jag gått upp och min gissning är en hel del. Helt sjukt att jag bara gick upp 5 kilo från första till sista besöket med Evelyn, vi kikade nämligen in i min journal sist jag var där. En enorm skillnad mot hur denna gången kommer att sluta, haha!

Time for work.


25 dagar to go.

Vi hann med både en tur till Sörab och en sväng i lekparken innan det var dags för 2års kalas. Dock var det vääääldigt blåsigt ute men jag hittade en plats i lä där jag slog mig ned, blundade och värmdes av solens strålar. Längtan efter vår är ganska stor nu!
 
Efter att vi hade varit nere i källaren fick jag ännu mer lust att rensa och fixa iordning. Min plan är att rensa i princip överallt innan bebis kommer. De sista i källaren, mest gå igenom bebiskläder (längtar), rensa allas garderober, rensa ur badrumsskåpen, tömma en av mina garderober (man kanske inte måste ha tre? eller? haha) och fylla den med lillasysters kläder. Jaa rensa lite här och var helt enkelt och jag ser sååå fram emot att få det gjort. Nu orkar jag inte lägga energi och tid på det men när jag väl är ledig hela dagarna då jäklar.
 
Jag börjar se ett ljus i tunneln nu, "bara" 24 dagar kvar att jobba. Den 27 mars jobbar jag min sista dag och går sedan (förhoppningsvis) på graviditetspenning. Om sablans försäkringskassan bara kunde se till att svara någon gång. Senast för en vecka sedan skulle jag egentligen ha haft mitt svar men icke. Jag har dessutom försökt ringa dem under slutet av förra veckan men varje gång var deras kundtjänst överbelastad och man kunde inte ens ställa sig i kö. Suck! Jag får försöka igen.. IMORGON.. Man blir lite lätt irriterad måste jag säga!
Jag är förberedd på att det kommer bli tre tuffa veckor framöver då kroppen är tung & otymplig och orken inte riktigt finns där. Jag kommer att vara i vecka 35 när jag slutar jobba och det får verkligen vara nog, sist gick jag så fort jag fick chansen (2 månader innan) och då är mitt jobb idag mycket mer påfrestande än det jag hade då.
 
 
Fotograf: Evelyn Largo
Hihi duktig unge man har ändå, blev ju ett fint kort av det där. Nästan bättre än pappan sin med kameran i handen!
 
Soffan väntar resten av kvällen.. Det värker, strålar, drar och hugger lite överallt, himla obehagligt ibland så jag tror att vila är en bra idé!
 
/ Sandr0o

Dancedown.

Vi sjunger & dansar till låtarna som var med i melodifestivalen igår. Evelyns stora favoriter är Anton Ewald, Robin Stjernberg & Martin Rolinski. Hon började på riktigt gråta när Martin inte gick vidare, haha lilla tokstollen. Nu röjer hon riktigt rejält till musiken och jag ser att hon snappade upp ett flertal dansmoves av Anton igår.
 
 
Vi ska åka en snabbis till Sörab och slänga skräp och sedan hinner vi förhoppningsvis ut en sväng i lekparken innan vi ska på 2års kalas. Jag hoppas verkligen det då solen skiner så fint ute!
 
 
/ Sandr0o

1 mars.

Välkommen förresten första mars och den allra första vårmånaden. Vi kan väl få hoppas att snön smälter vidare och att solen fortsätter stråla? Åh så härligt det är med barmark, solsken och plusgrader.
Jag kom öven några bilder från i somras och herregud vad jag längtar efter sommaren. Här är några bilder på mina två hjärtan från när vi spenderade en dag på Parken Zoo, en helt fantastisk dag med sol, värme, Panetoz, massor med djur & mys.
Åhhhhh  ❤ 
 
 
/ Sandr0o

Karolinska.

För en gångs skull så var jag ute i riktigt god tid imorse. Det brukar inte alls vara min sak annars att ha god tid på mig när jag ska någonstans, det gäller nog hela familjen för den delen.
Nu är jag iallafall på plats på Karolinska och lyckades haffa en parkeringsplats direkt när jag kom hit. Det hör ju verkligen till ovanligheten annars, när R & jag skulle på ultraljudet så höll vi nästan på att missa våran tid för att det var totalt omöjligt att hitta en plats att parkera bilen på. Då åkte vi tillomed runt på alla avdelningar som ligger bakom sjukhuset och precis överallt. Tur idag alltså!

Jag har laddat upp med kokosvatten och en preggotidning då jag inte har tid förns vid elva, så lite tid finns att slå ihjäl innan det är min tur för en injektion.

Anledningen till varför jag är här är för att jag har en negativ blodgrupp och bebisen i magen har fått en positiv blodgrupp precis som sin pappa. För att kroppen då inte ska börja utveckla antikroppar mot bebis så får man en injektion nu och en efter förlossningen.
Precis likadant var det när jag väntade Evelyn men då hade dem inte kommit lika långt i utvecklingen så att man kunde få den här injektionen medan man var gravid utan fick vänta tills efter.

 

/ Sandr0o