Helvetes natt.

Inatt har vi haft en mindre rolig natt.
Evelyn vaknade först vid 02 och ville äta och sedan vid 04.30 och ville.. ja det vet jag faktiskt inte! Men vaknade gjorde hon, åt pyttelite och somnade om efter en stund igen. Till råga på allt så vaknade hon före åtta imorse. Vanligtvis sover hon ju till 8.30-9. Egentligen är väl det här en ganska normal natt för nyblivna småbarnsföräldrar men det hör verkligen inte till vardagen hos oss så därför känns det lite extra tung att vakna flera gånger under en natt.

Det här med att krångla under natte började redan under natten till lördag. Då drömde hon mardrömmar då hon skrek till några gånger för att sedan sova vidare utan att vakna till. Då vaknade hon också en gång under natten och ville ha lite påfyllning i  lilla magen. Men då framåt morgonkvisten som inte alls känns lika jobbigt. Samma sak var det under natten till igår. Vi får hålla tummarna för att detta beteende inte tänker fortsätta i all evighet. Men det gör det nog inte. 
Jag antar att hon är inne i någon form av utvecklingsfas, tillxäxtperiod eller kanske har hon fler tänder på G? Jag har läst att de små liven kan börja krångla med sömnen då.

/ Sandr0o 

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback