Minisats.

Optimalt skön dag idag. 
Evelyn vaknade strax före 08 och satte sig bredvid oss i sängen och spelade lite på paddan medan vi drog oss lite för att gå upp. Strax efter 08 vaknade lillasyster. Hallelulja för sovmorgon, mina kids som ALLTID vaknar tidigt annars. 
Den här morsan fixade frukost till alla i familjen och sedan stack jag och Millie mot minisats. Evelyns bästis ringde när vi satt och åt frukost och ville hämta henne för en massa bus idag. Världens gladaste Evelyn fick vi här hemma, haha. 

Jag körde mina favoritmuskelgrupper på gymmet idag. Bara plyo på schemat egentligen men kunde inte hålla mig från att köra lite extra. Det är ju SÅ kul. Och plyo kommer för övrigt att bli min död, jag har ingen uthållighet och ingen kondition alls. Övning ger färdighet brukar det ju heta. Bara att köra på! 

Känslan i kroppen är helt fantastisk just nu. Det är så kul att träna och inte det minsta svårt att hålla mig till mitt kostschema, till punkt och pricka. 


Efter minisats sov Millie en stund, jag käkade en låda framför SOA och slumrade till en snabbis även jag. 
Ett långt bad med minime och sedan har vi bara myst hela eftermiddagen och kvällen. Nu är det dags för liten att sova och dags för storasyster att komma hem. 

Imorgon blir det kalas för min 6 åring. Hon ser fram emot det maaaasssoooor. 

/ Sandr0o 

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback