Zombielike.

Alltså min gårkväll blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Istället för chill i soffan började jag plocka och fixa hemma (som vanligt) och plötsligt så blev det lyfta och kånka med en soffa upp för trapporna. Men nu är en soffa på plats  i vardagsrummet. Det blev superbra. 


När vi skulle lägga oss igår fick jag hysteriskt ont i magen och det blev ett samtal till vårdguiden men efter en timme och två alvedon lugnade det sig så jag kunde somna. Helt otrolig jävla skit smärta alltså!
Vaknade helt slut i kroppen idag så jag har spenderat hela min dag i den där nya soffan, kikat på tv och slumrat till om vartannat. Inte lyft ett finger och inte gjort något alls hemma. Jag kan inte ens minnas när jag tog det lugnt senast. Jag vet inte riktigt hur man gör det, alltid är det något som ska göras, plockas och fixas. Slappna av människa!!! 
Så denna dagen var nog välbehövlig.. 

Walkin' around like a zombie.

Vet ni? Denna helgen fyller jag år. Nästa helg rivs köket. Helgen efter det ska det sättas upp ett nytt kök och jag åker till Göteborg för att gå på Fitnessfestivalen. Jiippiiiiiii!! 

/ Sandr0o





Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback