Otursfågeln.


Jag tycker så synd om min stora prinsessa. Först världens pollenchock så att hon fick åka in till sjukhuset. 

Några dagar senare så cyklar hon och lyckas ramla och bryta armen. Så sjukhuset igen och gips på den i några veckor. 
Pollenallergin lade sig inte utan bråkade massor och inget hjälpte så det blev sjukhuset en gång till för lilla fröken häromdagen. En ögonsalva som verkar hjälpa riktigt bra och nu ser hon mycket bättre ut. I måndagsmorse höll jag på i en evighet med allt var för att hon ens skulle kunna öppna ögonen. Nu vaknar hon inte längre på nätterna och behöver torka ögonen och näsan. Vi fick order om att hon ska hålla sig inne, inga fönster/dörrar öppna och att hon ska duschas varje dag (kul med gipset). Men nu är det som sagt var något bättre om man bortser från att hon nu börjat spy istället. Natten till igår drog det igång och senast spydde hon lite när hon vaknade imorse. Mycket mystiskt för det känns inte som magsjuka då hon ätit frukost nu men det inte kommit upp ännu. Jaja nu kan det väl iallafall få vara nog med sjukdomar, allergier och olyckor för en stund för den där damen. Tack tack! 

Vi skulle haft lite 1års kalas för Millie idag men det fick vi snällt ställa in. Nu har pluttis somnat så både jag och Evelyn tänkte faktiskt ta oss en liten nap även vi. Lyxigt och välbehövligt idag! 
 
/ Sandr0o



Kommentarer
Postat av: sanna

Fy stackars Evy! =( Hoppas hon läker jättesnabbt så hon får njuta av massa bad resten av sommarn :)

Postat av: cattis

Men lilla sötungen då!! Hoppas att det blir bättre och bättre. Du får måla nå fint på gipset eller sätta massa klistermärken på ;)

2014-05-05 @ 23:38:59

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback