Stress.

Vi fick världens stressigaste start på dagen. Millie ville äta äta äta, jag trodde vagnen låg kvar i bilen sedan igår och så lägger vi på lite regn på det. Puh, vi sprang nästan till förskolan för att hinna i tid till samlingen!

Vi skulle ge oss ut på en promenad och i samma sekund som jag satte foten utanför förskolan började det panikregna. Bara att knalla på, no excuses är det som gäller!

Millie har börjat med något tokigt. Hon äter först och blir efter en stund som tokig - släpper, hetsar, pickar och är ivrig. Precis som att det inte kommer någon mat men jag ser ju och hör att hon får mjölk. Förstår inte alls vad hon pysslar med.
Idag har hon spytt mer än vanligt också. Äter och sedan börjar hon skrika följt av att hon spyr massvis i omgångar, då mjölk som inte hunnit tas upp av kroppen ännu för den är inte grynig. Annars brukar det komma lite först och sedan kommer det lite mer efter ett tag och då grynigt som kroppen hunnit tillgodose. Ofta vill hon äta igen efter en liten stund och då börjar vi om med spyan igen.
Väldigt jobbigt då man inte vet riktigt hur mycket hon får i sig och eftersom hon verkar hungrig hela tiden men sedan ändå bara spyr upp skiten. Inga lugna matstunder idag inte so far, blääää.. Hoppas det är något tillfälligt hon har för sig!

Dags för den här morsan att få i sig lite ordentligt frukost. Fick slänga i mig två finncrisps med lite jordnötssmör innan vi stack iväg imorse för att jag inte skulle avlida av hunger.


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback