Spyis.

Det känns som att jag har roat mig med att byta kläder en del idag. Imorse hade blöjan läckt. När jag skulle byta blöja under dagen så passade Millie på att både kissa och bajsa rakt upp och ner så det blev minst sagt kladdigt överallt. Haha. Det var bara att slänga ned henne i handfatet för ett snabbad. Nu är det dags för ett klädbyte snart igen, visserligen till pyjamas men hon hade gott kunnat sova i den body hon har på sig nu om det inte varit för att den är alldeles dyblöt efter all spya då hon nyss ätit.
 
Millie är en riktig liten spygris och spyr jämt efter att hon har ätit, ofta väldigt mycket. Oftast spyr hon nästan ingenting på natten när hon äter, konstigt?
 Evelyn var också en liten spyis och jag kommer ihåg hur jobbigt jag tyckte det var. Man hade ju ingen aning om hur mycket hon hade fått i sig och sedan det faktum att kläderna aldrig var rena, torra och fina. Jag undrar hur mycket hon får i sig egentligen? Ibland känns det som att hon spyr upp precis allting hon har ätit när det kommer såna enorma mängder. Det händer att hon vill äta ganska tätt inpå igen vid vissa tillfällen. Då äter hon som vanligt och sen spyr hon igen. Hur mycket får man lov att spy egentligen?
Hoppas att alla dessa spyor lägger sig snart och att hon inte blir som Evelyn som spydde både mycket & länge.
 
Just nu ligger Millie i babysittern och kikar och spyr om vartannat. Storasyster dansar till Medina och vaggar sin syster till och från. Dags att dra ner på tempot och göra kväll här innan det är dags att gosa ned oss i soffan framför halv åtta hos mig.
 
Bilderna är från när vi var på BB och Evelyn fick träffa sin lillasyster för första gången. Min brors flickvän Carro var den första som fick hålla vår nya skatt.
 
/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback