Chocolate Mugcake.

Igår var det som vanligt Greys på tv, följt av Body Of Proof såklart. Den viktigaste tv-kvällen i veckan i min värld.
Vet ni? Jag hade lite gottis att sitta och njuta av i tvsoffan tillomed. Gottis som inte riktigt är gottis egentligen, som smakade helt jäkla fabufantastic.
 
Chocolate MugCake med jordnötssmör, hallon, blåbär & vaniljkvarg (homemade of course).
 
Jag har massvis med inspiration till att fixa och dona med mat och sådant just nu. Jag försöker att äta nyttigt och varierat. Jag utesluter inte någonting förutom just gottis & rent socker i största möjliga mån. Jag har även slutat äta mjukt bröd men där går gränsen. Jag startade en utmaning med mig själv den 13 maj och den utmaningen är att inte äta sötsaker (godis, glass, bakverk, chips osv) på 7 veckor tills R går på semester. 1 vecka och några dagar är avklarade och det går utmärkt. Jag försöker istället hitta andra roliga och nyttiga alternativ att äta, som ni kanske har märkt.
Jag mixtrar inte med maten dels pga av att jag ju ammar Millie och inte vill att min mjölk ska ta slut och för att jag behöver äta ordentligt för att orka amma och ta hand om en liten bebis & en 4åring. Jag märker direkt om jag ätit dåligt då jag blir svimfärdig, orkeslös och irriterad. Här gäller det att äta ordentligt och röra på sig mer istället. Vi får se hur min kropp reagerar på det sättet jag äter nu. Jag har ju för vana att försöka gå ned i vikt med lchf sedan tidigare.
Mer mixtring med maten än så får helt enkelt vänta tills jag slutar amma!
 
/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback