BVC-besök.

Utvecklingssamtal, BVC-besök & några ärende är avklarade. Utvecklingssamtalet gick superbra och jag blev överöst med beröm för vår stora tjej. Mer om det sen!

Millie hade också skött sig, om man bortser från att hon passade på att kissa på golvet när vi skulle väga henne. Hon väger 4240 gram (herregud stoppa tiden) nu och var 53 cm lång. Hon har gått upp bra, följer sin kurva och det var inga konstigheter helt enkelt. Nästa vägning är om 2 veckor och sedan fick vi det första läkarbesöket inbokat i början på juli när hon är 2 månader. Tiden går hysteriskt fort och jag får lite lätt panik över att hon blir stor så snabbt!

Millie somnade för en liten stund sedan, i egen säng by her self I might add. Det händer lixom inte annars så jag blev överlycklig. Nymatad, trött men inte sovande lade jag ned henne i sängen och satte igång sängmobilen medan hon låg där, kikade och sprattlade. Jag gick till köket och svängde ihop lunchen och blev väldigt förvånad över att hon inte gjort något ljud av sig och ännu mer förvånad när jag gick in i sovrummet och ser att hon sover. WIN!

Min lunch borde snart vara klar. Jag hade tänkt svänga ihop lite gröt bara då jag inte förberett något annat men mjölken var slut så fick hitta på något annat istället.
Ugnsbakad bananpannkaka som jag experimenterade lite med, kommer bli en ny favorit det där. Så lätt att bara slänga ihop när man inte har allt för mycket hemma. Hoppas den blir tasty!


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback