Bästa inköpen!

Det finns tre saker som jag inte hade kunnat/hade velat klara mig utan när det kommer till Millie. Dessa saker har gjort livet så mycket enklare och bekvämare.
 
  • Först ut är ett babynest, världens bästa grej. Millie sover i nestet i sin säng under natten, det blir ombonat och mysigt. Påminner säkert om hur hon hade det i magen och hon trivs ypperligt i den. På dagen har jag den i soffan när hon ska sova. Jag har även haft den i vagnen ett par gånger. Tips tips tips till er som väntar smått, köpa ett babynest. Om ni är duktiga på att sy kan ni göra ett eget, finns massor med mönster på internet.
 
 
 
  • Nästa ovärderliga ting är en amningskudde. Den åkte vi och köpte när Millie var någon dag och jag var slut i kroppen. Jag hade väldigt ont i min rygg & svank efter förlossningen och denna underlättade något enormt. Det var ett halleluja-moment när jag använde den första gången. Jag använder den inte varje gång men sådär på kvällskvisten när Millie vill ha mat lite oftare är den ovärderlig. Hur bekvämt som helst att slippa bli trött i armar och rygg.
 
Min amningskudde kommer från Rätt Start.
 
  • Det sista fantastiska inköpet som vi gjort är vår vagn/babyskydd. Till Evelyn hade vi inte ett babyskydd som gick att fästa med Isofix i bilen och inte heller att montera direkt på vagnchassit. DET mina kära vänner är världens bästa idé genom tiderna Jag förstår inte hur vi klarade oss utan detta. Att inte behöva krångla med bältet när man ska fästa skyddet i bilen och inte heller behöva lyfta i och ur barn när man ska någonstans. Bara att klicka fast skyddet på chassit och knalla vidare. Bekvämt som attan!
 
 
 
 
/ Sandr0o
 
 

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback