Karolinska.

För en gångs skull så var jag ute i riktigt god tid imorse. Det brukar inte alls vara min sak annars att ha god tid på mig när jag ska någonstans, det gäller nog hela familjen för den delen.
Nu är jag iallafall på plats på Karolinska och lyckades haffa en parkeringsplats direkt när jag kom hit. Det hör ju verkligen till ovanligheten annars, när R & jag skulle på ultraljudet så höll vi nästan på att missa våran tid för att det var totalt omöjligt att hitta en plats att parkera bilen på. Då åkte vi tillomed runt på alla avdelningar som ligger bakom sjukhuset och precis överallt. Tur idag alltså!

Jag har laddat upp med kokosvatten och en preggotidning då jag inte har tid förns vid elva, så lite tid finns att slå ihjäl innan det är min tur för en injektion.

Anledningen till varför jag är här är för att jag har en negativ blodgrupp och bebisen i magen har fått en positiv blodgrupp precis som sin pappa. För att kroppen då inte ska börja utveckla antikroppar mot bebis så får man en injektion nu och en efter förlossningen.
Precis likadant var det när jag väntade Evelyn men då hade dem inte kommit lika långt i utvecklingen så att man kunde få den här injektionen medan man var gravid utan fick vänta tills efter.

 

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback