Foodheaven.

 
Idag lagade jag & Evelyn mat tillsammans, hon smulade fetaost, kryddade och annat barnvänligt och fortsatte sedan med att "diska" medan jag fixade klart alltihopa. Jag måste säga att HERREGUD vad god maten blev. Jag har haft sån värdelös inspiration för matlagning på sistonde och energin i nuläget är inte direkt på topp när jag kommer hem efter en hel dag på jobbet. MEN idag fick vi allt till det, lätt som en plätt och himmelskt gott.
Vi åt fetaostbiffar med bulgur, haricot verts, tsatsiki och tomatsallad. Hur underbart gott som helst och jag älskar verkligen tomatsallad, det är såååååå gott. Jag nästan längtar lite tills jag får hugga in på matlådan på jobbet imorgon, då är det gott alltså.
 
 
Nu jädrar är jag slut och ryggen värker något fruktansvärt, min kropp är som ett stort blåmärke fram mot kvällen när jag varit på jobbet en hel dag. Ont lite överallt och vaggar fram som en pingvin i princip.
Vi ska sticka och hämta pappan i familjen på jobbet då jag snodde bilen när jag slutade, hade verkligen inte orken att åka buss/gå mot förskolan och hem. Not today!
 
Kvällen tänkte jag spendera med benen högt framför en film då Barcelona spelar ikväll, vilket betyder att R är ett värdelöst sällskap för er som inte visste det.
 
/ Sandr0o
 
 

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback