Barnmorskebesök.

Var uppe med tuppen imorse då jag hade besök hos barnmorskan inplanerat vid åtta. Allting såg fint ut, tillomed järnvärdet även om jag måste fortsätta äta de där förbaskade tabletterna. Jag äter ju dem bara varannan dag så hon hade kunnat höja dosen så det tackar vi för!
Bebis hjärtljud låg mellan 144-148. Sf-måttet mätte 23 cm och även det är tydligen normalt, haha.
Jag frågade också lite om smärtan jag har haft till och från, inte ischiasproblemen nu utan annan smärta som bråkar med mig. Hon rådde mig att vila när smärtan kommer, är jag på jobbet är det bara att gå hem tyckte hon. Det märks klar skillnad när man tar det lite lugnare när smärtan dyker upp, jag har tillexempel satt mig i kassan istället vid vissa tillfällen och då går det åtminstone bättre. Men det är inte alla gånger så lätt att få det att gå ihop!
Om jag upplever att detta fortsätter och blir för mycket skulle jag höra av mig, vi vill inte riskera att bebisen bestämmer sig för att titta ut för tidigt sa hon.

Har fått nästa tid om 4 veckor och sedan ska jag till specmödravården på KS för en injektion i början på mars då jag är negativ och lilla bebis är positiv.

Nu är det lite drygt 9 timmar kvar här på jobbet innan jag får stämpla ut och vara ledig hela långa dagen imorgon. Jag längtar så efter att gå och skrota i pyjamas extra länge och bara mysa. Dock måste jag iväg och ta blodprov då jag glömde den där förbaskade lappen hemma idag.


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback