Shoppingrunda.

Jag har varit iväg på en shoppingsväng. Jag tror att jag fick med mig det mesta trots att jag inte hade någon lista med mig. Ibland fungerar den där snurriga skallen trots allt. Vi är nog ganska redo för lillasysters ankomst nu. Jag saknar några små ting till mig själv bara men det får jag kanske ta tag i under veckan.

Jag lyckades komma hem med ett babygym, pyjamasar, hygienartiklar till både mig & bebis, en amningsbehå (det får duga tills man vet vilken storlek man behöver sen), mammamjukisar och lite smått som ska ned i BB-väskan bland annat. Jag ska ta tag i att börja packa den där väskan under kvällen. Denna gången vägrar jag att vara lika dåligt förberedd som vi var förra gången. Förhoppningsvis behöver vi ju inte stanna lika "länge" denna gången men alla nödvändigheter ska minsann ner i väskan i tid så vi slipper tänka på det sen. Skönt att ha det klart!

Jag blev hysteriskt trött efter min lilla sväng ut så jag skulle kunna somna ståendes här nu. Jag har lagt mig tillrätta i sängen och kikar på OTH medan min fina familj är och städar av bilen. Ikväll ska vi till Arlanda och hämta min farfar, lillebror + flickvän som varit i Thailand och njutit. Inte alls avis!!!


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback