Lindex.

Evelyn och jag har varit en sväng på Stinsen och shoppat en ny skinnjacka till fröken. Hon hade vuxit ur sin gamla och det finns två saker som man måste ha i sin garderob i jackväg, en skinnjacka & en jeansjacka. Barn som vuxen!
Vi hittade två olika modeller och det blev den som var lite tuffare, mer åt bikerhållet medan den andra var vanlig och lite tråkig med muddar runt armarna och i midjan. Det är så roligt att shoppa kläder med lillis nu, hon provar och speglar sig och tänker efter som tusan. Sötnos!
Om ni inte vill bli ruinerade förresten så ska ni inte uppsöka Lindex barnavdelning, i alla fall inte om ni har en eller flera små töser. Det har säkert minst lika mycket fint till små gossar också skulle jag tro!
Det var helt hysteriskt vad mycket fint dem fått in, jag hade kunnat handla hur mycket som helst utan problem. Men jag hejdade mig men nu får jag allt hålla mig borta.
 
Den översta är den valet föll på och den har även ett innerfoder i siden med svarta fjärilar. Supercute!
 
Jag har dammat & dammsugit medan lillis har kikat på Ica Age 3 som hon fick köpa i affären. Nu är planen att rensa lite papper här hemma innan vi åker mot Evelyns gammelmormor & gammelmorfar, hon har valt fika som vi ska ta med oss.
 
/ Sandr0o
 
 

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback