Duktig & bråkig.

 
Ledig dag efter jobbhelg betyder en dag utan fart och fläkt. Denna torsdag har bjudit på sovmorgon, städning, lite fix & en sväng till Ica. Not much med andra ord..
 
Evelyn är så duktig på morgonen. Jag tror hon gick upp vid halv åtta imorse kanske, ni kan tro att jag tänker gå upp så tidigt på min lediga dag. Aldrig i livet! Först lade hon sig i soffan en stund och pratade med sig själv innan hon ropade och ville kika på barnkanalen. R stack iväg och tränade, Evelyn säger hejdå, kommer in på rummet och ger mig en puss och sedan stänger hon dörren till vårat sovrum och går ut och lägger sig i soffan och tittar eller leker. Sovmorgon med andra ord, strax före tio vaknade jag igen och det var dags för frukost. Vi får passa på att njuta av sovmorgon tills bebis kommer, då är det slut på utvilade föräldrar :) haha.
 
När R stack till jobbet passade vi på att städa och fixa smågrejs här hemma. Planen var att gå en sväng på centrum då jag behöver lite nya grejer, min kropp har förändrats en aning så lite nya plagg är välbehövligt. Men här bjussar Evelyn på sitt mindre strålande humör och det tar henne 45 minuter att ens få på sig ytterkläderna med massa skrik, gnäll & hysteri. Det hela slutar med att vi sitter på varsitt rum och grinar tills Evelyn plötsligt står klar i vardagsrummet. Man kan verkligen bli tokig på den lilla damen ibland, hur frustrerande det är när hon inte lyssnar och bara bråkar om precis allting. Kids!
 
På vägen till centrum säger Evelyn förlåt för allt bråk och vi blir vänner igen. Så jädra viktigt att hon förstår varför saker och ting blir som det blir och att hon ber om ursäkt när hon har gjort fel, likadant åt andra hållet såklart.
 
 
Jag fotade lite smått på promenixen till Ica idag som ni ser.
 
Jag & Evy har precis ätit middag, lax med citronsås, ris & sallad. Just nu tvingar den lilla skitungen mig att lyssna på Gangnamstyle, världens sämsta låt genom tiderna. Dags att krypa ner i soffan och kika på tv innan det är läggdags för lilla fröken & tredje twilightfilmen för mig.
 
/ Sandr0o
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej
Undrar bara varifrån mössan och halsduken är köpta?

Svar: Mössan & halsduken har mina föräldrar köpt i Budapest tyvärr :)
Sandr0os

2012-11-11 @ 11:17:48

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback