Stroganoff.

Jag har ätit en grymt god middag idag, nämligen korvstroganoff med blomkålsris. Första gången och en riktig hit, yummie!

Here it goes people.

Se till att köpa korv som har en hög kötthalt (hittade 95% smaksatt från Garant). Stek korven i lite smör, släng i vispgrädde, torkad dragon, paprikapulver, chilipulver, muskot, salt och en liten klick med tomatpure & en liten med dijonsenap. Låt puttra en sväng så att såsen tjockar på sig. Under tiden kan du riva blomkål som du sedan steker i en stekpanna med lite smör i, salta. DONE!
Enligt receptet ska man ha i lök & vitlök också men idag var jag way to lazy och ville bara ha maten på bordet snabbare än snabbt.


Tomatpure är inte det bästa ur ett lchf-perspektiv beroende på hur strikt man vill vara, såklart, och hur kolhydratsintaget ser ut totalt under dagen. En pytteklick i dagens middag fick det bli och det är okej i min värld, det kommer varken göra till eller från med den lilla mängden. Det skiljer otroligt mycket mellan de olika märkerna, syna näringsinnehållet så slipper man undan en massa skit man inte vill stoppa i sig. Samma sak gäller dijonsenapen, Druvans ekologiska innehåller bara 4 g kollisar per 100 gram. Topp!

Min magkänsla är tillbaka och ketosen is coming closer. Det är nästan ett hallelulja-moment i mina ögon. Kolhydrater makes you (me) feel like shit!

/ Sandr0o



Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback