After Beach 2012 med Axon.

JUST DET!

Jag kanske ska ta och avslöja det där roliga som jag hintade om. Någonting som i mina ögon är helt förjävla roligt faktiskt. Jag tipsade ju er om lite olika träningsbloggar, en av dem jag tipsade om var 
Axon.
Han har kört ett erbjudande på bloggen där han skulle hjälpa 20 personer till sitt livs form, Beach 2012. Intresset blev sjukt stort så han utökade det till 60 platser men över 100 stycken fick inte chansen inför sommaren.

Nu har han istället dragit igång After Beach 2012 och jag tänkte att jag söker väl, inte så troligt att man blir utvald var min tanke. 35 platser var kvar denna gången då några gick direkt till dem som sökt till beach 2012.
Häromdagen fick jag till svar att han har valt mig som en av deltagarna. Wohoo ju!

Texten nedan är tagen direkt från hans blogg där han beskriver upplägget för Beach 2012, samma grej gäller After Beach 2012. PEPP!

"Jag satte riktigt hårda krav på de sökande och informerade dem vad som skulle komma att krävas av dem under de närmaste månaderna. Vissa tackade då nej och platsen erbjöds då till någon annan.

Upplägget såg ut enligt följande.
Alla antagna fick fylla i en hälsodeklaration och en kost/träningsanalys så att jag fick en bild av varje persons dagsform, målvikt samt erfarenhet av styrketräning och kost. Därefter bokade jag in alla på ett personligt möte hos mig på Idrottsskadecenter där vi gick igenom deras hälsodeklaration och deras kost/träningsanalys.
Efter vi gått igenom deras hälsodeklaration och kost/träningsanalys utförde jag fett och omkretsmätning på dem så vi fick ett utgångsläge att arbeta ifrån. Vi satte sedan gemensamt upp ett delmål (mars) och ett slutmål (maj/juni) avseende fettprocent, omkrets och muskelmassa. Därefter gick vi ned till gymmet på Idrottsskadecenter och baserat på varje enskild individs träningsanalys konstruerade jag ett personligt träningsschema med övningar specifikt för just den individen.
Med sig efter besöket fick de resultatet från fettmätning, sitt träningsschema samt sitt egna personligt skräddarsydda dietschema som de skulle följa de närmaste månaderna.

Efter cirka 6 veckor var det dags för återbesök med nya mätningar och avstämning.
Coachningen fortsatte sedan 6 veckor till och efter 12 veckor gjordes nya fettmätningar. Vi gjorde även om träningsschemat för att bibehålla variationen och aldrig vänja varken muskulatur eller nervsystem vid en angiven belastning eller specifikt träningsupplägg. De flesta startade med ett halvkroppsbaserat träningskoncept och fick sedan efter 12 veckor ett splittat träningsupplägg. Precis som efter 6 veckor så gjorde jag vissa förändringar beroende på hur väl de lyckats."



ETT PERSONLIGT TRÄNINGSSCHEMA

ETT PERSONLIGT KOSTSCHEMA
3 ST FETT OCH OMKRETSMÄTNINGAR
PERSONLIGT KOSTTILLSKOTTSCEMA
PERSONLIG COACHNING

Hur grymt? Det ska bli sjukt roligt hörrni.
I augusti drar det igång. Woop woop!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Cattis

Va kul för dig!!! =) Puss på dig sötnos

2012-06-18 @ 18:45:54

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback