Pepp på livet.

Jag har precis hoppat i min morgonrock och sitter här med turban på skallen. Min underbara karl står i köket och förbereder för tacodinner och min fantastiska dotter sitter vid bordet och gastar "varsegod och ät". Jag är totalt utpumpad i kroppen och det är en förjävla härlig känsla. Slutade 14 idag och stack direkt till gymmet och så förbi Ica på vägen hem och nu sitter jag här efter en härlig dusch och är helt redo för en fredagskväll i mysets tecken.

Jag har nog aldrig varit såhär motiverad till att träna faktiskt så jag vet att det kommer hålla den här gången. Jag har gått och längtat hela dagen på att få sluta och dra iväg och svettas. Pepp gott folk and I love it!

Nästa vecka blir det måndag, onsdag & torsdag åtminstone. Det gäller att planera om det ska gå ihop med två som vill träna (och göra annat) och så en liten tös som ska tas om hand om såklart.



Ikväll blir det moviemys med min kärlek och imorgon ska jag dricka lite el vino med några kollegor. Det kommer bli awesome. Jag är inte ens besvärad över att det är min jobbhelg coming up och det brukar jag alltid vara annars. Life is great helt enkelt. PEPP!



/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback