Lucia.

Vilken fantastisk harmonisk morgon jag har haft. Pappan i huset lämnade Evelyn på förskolan innan han åkte och tränade imorse, vilket betydde en liten sovmorgon och en lugn & skön morgon. Evelyn fick nämligen vara på förskolan idag trots att vi var lediga då hon såklart gärna ville vara med på luciafirandet. Som hon har övat nu i flera veckor på sångerna, sjungit för full hals här hemma och idag vid 15 var det dags. Alla föräldrar stod förväntansfulla ute i kylan, vi fick varm & go glögg att värma oss med medan vi väntade på att barnen skulle tåga ut.
Åh dem var så duktiga och fina! Evelyn sjöng och gick hand i hand med en av sina bästisar Ava.
När dem hade sjungit klart så bjöds det på fika, v fikade en snabbis bara då vi hade planer för resten av eftermiddagen.
 
Vi har nämligen varit på julgransjakt. Bredvid mig här nu står det en nästinintill färdigpyntad julgran. Men puh vilken tid det tar att klä den, speciellt när man måste knyta alla dessa j*dra snören till kulorna själv. Evighetsgöra, haha!
Jag blev väldigt besviken på utbudet av julpynt i butikerna. Vad hände med mitt vita glitter? Alla fina vita kulor som jag drömt om? Rosetterna & änglarna? Va? Det fanns inte alls mycket roligt där ute. De kulorna i fattigmanssilver jag ville ha från Rusta som är to die for verkligen fick jag hoppa över då dem inte passade ihop med allt silver som det blev istället för de vita jag tänkt mig. Jag ska på jakt efter några fler vita kulor iallafall. Jaja den är väldigt cozy ändå tycker jag. Det är ju något väldigt speciellt med en julgran. Mys!
Evelyn är glad och nu är det bara att börja fylla på med julklappar under den.
 
 
Som vanligt är det nästan omöjligt att få en rättvis bild på en julgran. Eller så kanske det är mina fotoskills det är fel på helt enkelt ;)
 
Nu ska jag sätta mig i soffan (ligga kan jag tydligen inte, pain) och stretcha höften lite och njuta av ett glas iskall julmust. Mumma!
Sen ska jag även försöka förtränga att det här var min sista lediga dag innan jul nästan. Nio dagar på raken kör jag nu, in i kaklet för det är allt annat än lugnt på jobbet just nu. JULHETS! Jag längtar redan tills söndagen den 23:dje. Wish me luck!
 
/ Sandr0o
 

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback