En dag av smärta.

Idag har varit en helvetisk dag, smärtmässigt. Jag har haft ont i ischiasnerven (om det ens är det?) från det att jag gick hemifrån tills nu. Eller alltså ja, jag har fortfarande ont. Smärtan verkar inte vilja släppa trots att jag just nu bara ligger raklång i soffan med en uppvärmd vetekudde. Hittills har det varit väldigt ovanligt att jag känt smärtan när jag inte rör mig men idag strålar det ned i hela benet konstant, oavsett vad jag gör. Att försöka stödja på vänsterbenet under kvällen har varit stört omöjligt så jag haltar fram.
Jag fick tillomed begära skjuts från stationen idag för jag kände att jag aldrig skulle klara av att ta mig hem, även om det bara är en promenad på 10 minuter.

Det känns lite oroväckande att jag redan har så pass ont trots att jag bara gått halva tiden. Det där med en sjukgymnast kanske inte vore någon dum idé trots allt.

Just nu sparkas bebisen som tusan, det brukar bli en massa buffar efter klockan 20 av någon anledning. Gosigt är det iallafall att känna av lilla skrutt i magen ❤


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback