Det blev en dag på stranden.

En sommardag till har vi fått uppleva. Det har varit sol och vi har hängt på playan i några timmar. När solen försvinner blir det kaaaallt så jag skulle väl egentligen inte kalla det för en riktig sommardag men med tanke på vad denna sommaren erbjudit får man inte vara kräsen direkt.
 
Träningen igår gick fucking fab, så är det bara. Det var en lycklig, svettig och trött tjej som lämnade gymmet igårkväll. Då blev det fredagsmys med familjen, tacopaj med avokadokvarg & sallad. Typ helt hysteriskt gott, det måste ni testa att göra någon gång. Oslagbart!
 
Gårdagens promenix blev en sisådär 8 km i väldigt bra tempo faktiskt.
 
Idag har jag också varit ute och gått, såklart. 7 km blev dagens sträcka och inte riktigt i samma tempo då jag av någon anledning inte fick fart på benen till en början men avslutade bra iallafall.
 
Är ni ute och går? En timme om dagen är ingenting av din dag. Det kan du väl spendera på ditt eget välmående? Man mår bra av att röra på sig and that is that!
Ge er ut en timme om dagen och ni ska se vilka fina resultat ni kommer få i sinom tid, på alla möjliga sätt och vis.
 
Vet ni? Jag har en rabarberpaj i ugnen. Sikken lyx tänker ni nu va? Haha. Vi ska kika på film och jag ska ta en liten bit paj med "vaniljsås". Med den där biten paj kommer jag att för denna dagen ligga på ett kolhydratsintag runt max 25 gram vilket ändå är helt dugligt. Utan den hade jag legat runt 14 g, pretty good. Väldigt intressant det här när man verkligen försöker ta reda på i vilka mängder man kommer upp i gällande protein & kolhydrater. Spännande i min lilla värld!
 
Receptet på pajen kanske kommer upp senare om någon är intresserad?
 
/ Sandr0o
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback