Min apa.

Det är ofattbart hur mycket skit som samlas. Vareviga dag måste det dammsugas för det är ta mig fan alltid smuligt på golvet. Det räcker med att vi har varit hemma i några minuter och det känns smutsigt. Samma sak när man städat känner man nästan att man vill göra om dwet redan på kvällen. Puh.. Jag är allergisk mot skitiga hem! Jag har alltså tagit ett varv med dammsugarn och dammat här hemma efter matlagning och middag. Nu känns det lite bättre igen.

Jag svängde ihop en förbannat smaskig middag. Gick omkring på Ica efter förskolehämtning och fick lite inspiration under tiden. Bulgur & matvete med zucchini, champinjoner, paprika, bönor, pesto, chorizo (med hög kötthalt) och fetaost. Bara att röra ihop alltihopa och enjoya. Rugigt gott. Jag älskar bulgur, matvete, quinoa och sånt. Jag äter mycket hellre det än pasta osv. Så gott!







Mitt middagssällskap for today. Hon måste verkligen apa sig när kameran är framme för efter en stund sa hon "mamma låt mig äta nu". Hahah jag ville ju bara knäppa lite kort, inte behöver hon apa sig och hålla på för det ;)

Min lilla apa ligger i soffan som klistrad framför halv åtta hos mig och nu vill hon minsann kramas så det är bäst jag lyder donnen. Mys!


/ Sandr0o



Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback