Retards.

Buuuuuu!
Nyss hemkommen från farbror doktorn där jag hade bokat tid för att ta bort mina födelsemärken/leverfläckar. Tror ni att jag fick ta bort dem jävlarna? Jag blir så förbannad! Det här är andra gången som jag kommer dit på bokad tid och ändå inte får ta bort dem. 150 spänn rakt i sjön! Hur svårt kan det vara? Han tittade på dem och sa vi får boka en ny tid så vi får lite mer tid. MEN VAFAN? Det var ju precis det jag sa när jag bokade tiden, då jag varit där en gång förut och skulle fått ta bort dem. Nu är jag lite uppjagad på den här skiten!

Den som jag allra helst vill ta bort som sitter vid mitt öga visste han inte ens om han vågar/kan/vill ta bort då den sitter i ansiktet och det blir ett litet ärr och blablabla. Gubbsate! Svenskan var inte på speciellt hög nivå så jag förstod ungefär hälften av vad han sa och det kändes meningslöst att ta upp en diskussion med tomten!

På onsdag ska jag iallafall dit och förhoppningsvis få ta bort de andra tre, som inte sitter i ansiktet. Får jag inte ta bort dem så spottar jag för i helvete på dem för nu är jag trött på att betala för absolut ingenting.

/ Förbannad Sandra


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback