Grapes.

Goder afton!

Jag lyckades somna i en halvtimme på soffan precis när Evelyn skulle läggas så det blev lite senare än vanligt för madamen. Jag är tung i knoppen av trötthet. Igår somnade jag på soffan innan R kom hem från jobbet och vaknade till i natten och kröp ner i sängen istället. Vi får se om jag lyckas hålla mig vaken tills han kommer hem ikväll.

Jag vaknade på bästa tänkbara sätt idag. När klockan ringde tidigt imorse vände jag mig om och bredvid mig låg de två vackraste varelserna på jorden tätt intill varandra och kramades. Evelyn hade nämligen drömt mardrömmar inatt så hon fick sova hos oss halva natten. Det såg så vackert & fridfullt ut när dem låg där. Mysigt.. Mindre mysigt var ju dock att jag var tvungen att gå upp och inte kunde ligga kvar och snusa på dem jag älskar mest.



Jag ligger i soffan och spanar på Idol och till sällskap har jag vindruvor. Jag älskar vindruvor MEN dem måste vara gröna serni.

IMORGON ÄR JAG LEDIG! Endast två arbetsdagar kvar innan ledig helg med min fina familj.
I slutet av den här veckan kommer vi få nya scheman på jobbet också. Det ska bli spännande att se hur & vart jag kommer jobba då. Jag skulle bli överlycklig om jag fick lite mer infopass och inte bara kassaledare. Hoppas! Det enda jag vet är att jag kommer få min lediga dag på torsdagar istället för på onsdagar.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: i min lilla lilla värld

Visst är det gott med vindruvor. ÄLSKAR dem


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback