Noo napp.

Tjohej i lördagen!

Jag & Evelyn har varit på Stinsen och handlat födelsedagspresenter och lite annat jox. Evelyn fick välja vad vi skulle köpa i födelsedagspresent till Nessan, det måste ju bara bli bra lixom trots att hon i stort sett är ett år yngre än Evelyn men barn som barn :) Jag tycker hon gjorde ett bra val lilla donnan så det blir nog kalas. Vi stannade till på Rs jobb och Evelyn fick äta lunch innan vi slutligen for hemåt igen. Det är en nöjd dam idag efter att ha fått välja ett eget nagellack att köpa med sig hem och lunch på donken. Hahaa det ni!

Nu ligger tösen och sussar.. Utan napp dessutom! Vi har ju helt slutat med napp på dagarna, ingen napp i vaket tillstånd helt enkelt. Det spelar ingen roll om hon gör illa sig eller så den får man inte förns man ska sova på kvällen eller sova nap. Men när vi satt i bilen idag så skojade jag med henne om att hon skulle sova utan napp och hon var helt med på noterna. Jag retade henne lite och sa att det tror jag inte att du kan, ja ni vet sådär. Hon skrattade bara och sa "du får se mami du får se". Här hemma hoppade hon upp i sängen och sa inte ett knyst om nappen. Score! Dags att ta tag i steg två i nappavvänjandet kanske. Det här går ju fab!

Nu ska jag slänga i mig pyttelite lunch och gå igenom ett berg av reklam som ligger här. Jag är en sån som tycker om att bläddra igenom reklamen så nu kör vi innan den får hälsa på papperskorgen.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback