Kantareller.

Tuddels!



Dagen är förbi och jag är trött. När klockan ringde tidigt imorse ville jag verkligen inte gå upp, kändes som att jag precis hade somnat. Jag visste redan igårkväll att jag skulle vakna med halsont då det kliade och hade sig där nere. Mycket riktigt så vaknade jag med ont i den där förbannade halsen. Nu känns halsen alldeles torr och det svider att hosta eller prata.

Jag har varit lite effektiv idag trots alls. När vi kom hem, efter en promenad från förskolan med stopp på affären, ställde jag mig och lagade middag till mig, middag till lillis, förvällde kantareller som jag hämtade av mamma efter jobbet igår och lagade matlåda. Duktig Sandra!

Jag kände för att vara snäll mot min karl idag så jag hämtade aldrig bilen av honom efter jobbet, som jag annars brukar göra. Utan jag tog bussen till förskolan och sen promenixade jag & lillis hem då vi aldrig har någon vagn där längre. Så nu slipper karln åka tåg när han slutar vid 22, snäll jag idag.
Sen saknar jag honom också ♥ Vi hinner inte ses så mycket denna vecka då han jobbar till 22 alla dagar utom torsdag & fredag. Wihooo, NOT!

Nedbäddning i soffan står på schemat.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback