Redo.

Tjohej!

Efterlängtad helg var det här. Jag & Evelyn har varit hos hennes faster och fikat med Rs familj. Jag blev droppad hemma efter fikat och dem åkte vidare hem till sig. Ikväll hade nämligen jag & R en inplanerad biodejt så Evelyn skulle sova hos farmor och farfar. Ni kan aldrig gissa vilken film vi sett va? Haha, Twilight-hysteri all over the country. Nu får vi vänta i mer än ett år på nästa film, 23 november 2012. Cant wait men jag tyckte allt att denna var lite småseg till en början but still pretty damn good.

Vi käkade middag och passade på att införskaffa lite nödvändigheter inför avresan till Thailand, typ solkrämer. Imorgon ska vi hämta resväskan och börja packa, ingen stresspackning här inte som det blev när vi skulle till Turkiet och glömde ditten & datten. Vi måste hitta på vad vi ska packa handbagaget i, hum hum. Vi har verkligen inget hemma som vi kan få plats med "allt" i, det krävs ju en hel del grejs när vi ska resa så pass länge med en blivande treåring.

Jag har även suttit vid min nya minipc och gjort mig redo för resan. Laddat ner serier som jag missar och filmer till fröken liten. Perfekt ju! Drömmer mig bort hur jag ligger på verandan och kikar på Greys efter en heldag på beachen. Haha love life!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback