Huay Yang it is.

"Baan Huay Yang är en lugn liten fiskeby vid kusten mot den thailändska gulfen, också kallad Siambukten. I omgivningarna odlas kokosnötter och ananas. Här finns en unik möjlighet att få en inblick i det genuina bysamhället och ta del av thailändarnas liv. Byns innevånare tar leende emot oss på sitt vänliga vis. Den milslånga stranden är fri från horder av turister så du kan ha stranden nästan helt för dig själv"



Beachen.


Fiskebåtarna lyser ute till havs.


Områdena.

"Mataffärerna kör hem dina varor utan kostnad, på en tid som passar dig. Vill du inte själv gå eller köra till restaurangerna i byn så ringer du dit och ber om hämtning. När du ätit färdigt får du skjuts hem till dörren igen, helt gratis! Vill du ha massage? Ring så kommer massören hem till dig!"








"En middag kan du få för 5-10 kr och en lite lyxigare för 20-30 kr. En öl, ett glas vin eller en drink kostar ca 15-20 spänn."


Som ni förstår ska vi äta god mat, sola & bada, relaxa i all oändlighet, ligga på massage och enbart njuta av livet och varandra i 2 veckor. Den 22 november när jag stämplar ut från jobbet klockan 17.00 då går jag direkt in i semestermode och inte förns den 12 december när jag är tillbaka på jobbet igen tänker jag släppa det. 19 dagars ledighet, gud så härligt!


Bara 23 dagar kvar till avfärd nu, varav 15 arbetsdagar. Awesomeness!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback