"Sryyyser".

Det är inte okej att det snöar i maj. Slutdiskuterat!
Jag försov mig imorse och vaknade fem minuter i sju, den tid då jag vanligtvis hoppar i ett par skor och knallar ner mot stationen. Stress så in i bomben och skönt var att R varit ledig idag och Evelyn vaknade tidigt. Jag fick med andra ord skjuts till jobbet och kom inte mer än två minuter för sent trots försovningen, puh!

Bjuder på ett litet urval från i söndags när vi var på Gunnes Gård.





Jag trodde knappt att Evelyn skulle våga klappa djuren men tji fick jag. Hon nästan jagade dem!











Jag sitter här med min gosiga filt och mitt täcke och fortfarande så fryser jag. Har nog haft gåshud hela långa dagen på jobbet. Ge mig sol och värme tillbaka för jag ogillar verkligen att frysa.

Nu är det dags att ladda upp inför Desperate Houswives klockan nio. Karln laddar upp inför något helt annat, det är El Clasico... Ikväll igen! Jag tror minsann att det varit typ en gång i veckan de senaste fyra veckorna. Somebodys nervous. Haha!

Jag kastade en snabb blick på balkongen och såg att mina påskliljor nog är lite väl i det torraste laget. Får fortsätta ladda upp på balkongen med vattning av mina stackars blommor.

Just det. Jag kunde inte låta bli att plocka med mig en låda med jordgubbar hem från jobbet. Dem låg där och luktade bara så gott! DH och jordgubbar, lovely tisdag.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback