Jobbhäng.

Denna dagen har inte varit mycket att hurra för. Smått kaotiskt på jobbet och förbannat sura miner, jag klarar inte av det. Lite tjaffs blev det innan jag äntligen fick lämna och gå ut i solen. Hade cykeln på stationen så Evelyn blev lycklig när jag kom hem cykel för att hämta henne. Happy tjej!

Vi åt middag på balkongen och Evelyn pratade om allt mellan himmel och jord. Det är nästan omöjligt att få stopp på na ibland. Hon såg en granne på balkongen så hon ropar i högan skyn "Gubbe gubbe gubbe, hej gubbe, hej gubbe" samtidigt som hon vinkade glatt. Haha tokstolle där!

Jag ska snart få arslet ur vagnen och fixa morgondagens matlåda och ta en dusch. Det är planen för stunden innan det är BB! Måste fixa med nå kläder till imorgon med. Först blir det lite span på Stinsen med Lindah innan vi möter upp lite andra jobbpeps för lite vin on a sunny uteservering, förhoppningsvis. Solsken tack!
Det blir himla mys ni. Det är ganska ofta jag träffar någon från jobbet ta mig tusan, minst en gång i veckan. Förbannat trevligt är det. Nästa torsdag ska vi spela brändboll hela gänget för att "fira av" våran butikschef som slutar i sommar. Det blir grejer det. Haha!

Tjupp tjupp..

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

Haha Precis!! Det är chokladdoppade köttbullar! =D Nej då vännen du borde älska dessa små bollar.. det är nämligen kladdkakefyllning!! Nam Nam!! =D

Postat av: Isabelle

Ville bara tipsa om att nu kan ni vinna ett presentkort värt hela 10 000:- hos Nelly.com, du kan köpa en helt ny sommargarderob! Tävlingen hittar ni här:

http://barnshopping.se/nelly-com/



Sista dagen idag!

2011-06-01 @ 11:19:07

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback