Check!

Tuddels!

Jag var allt annat än pigg imorse när klockan ringde. Det spelar ingen roll om jag haft en ledig helg eller om jag har jobbat, måndagar kommer alltid vara måndagar. Dagen på jobbet har flytit på lugnt & fint om än lite väl lugnt kanske men det är löning på fredag så ingen risk för att vi ska ha lite att göra inte.
















Vi hann iväg på en snabbprommis till Centrum igår bara. Skönt att komma ut en stund i vilket fall. Evelyn var happy och bättre blev det när vi gick förbi en traktor. Hon älskar ju som bekant traktorer. Humöret vände tvärt på centrum när hon skulle köra vagnen själv. Puh, den donnan har en vilja av stål och sen fortsatte hon vara lite halvtjurig under eftermiddagen. Långtjurig är vad hon är!

Vi fick lite borrat igår tills borren gick sönder men Rs morfar har varit här idag också och hjälpt R få upp det andra med. Lyx att komma hem från jobbet så är saker lixom fixade. Så nu har Evelyn äntligen gardiner på sitt rum, två hyllor och en gardingreja på balkongen, ljuslyktor i vardagsrummet och kryddhyllor i köket. Lovely!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback