Rösjön - med hängig tjej.

Idag var planen att åka till IKEA och handla lite behövligt till Evelyns rum i form av förvaring. Det skulle vi egentligen ha gjort i måndags men det blev ju inte riktigt av som ni förstår efter Evelyns sjukhusvisit.

Men när vi vaknade imorse var det alldeles blå himmel och strålande sol så planerna om IKEA grusades direkt. Istället bestämde vi oss för att åka och bada. Evelyn vekade ganska trött imorse men vi tänkte inte mer på det än att vi tog febern och den inte visade något och eftersom hon var helt normal igår och busade precis som vanligt. Men under dagen förstod vi att det inte stod rätt till med lilldamen igen då hon mestadels satt i sin vagn och kikade med nappen i munnen. Vanligtvis är hon ju högt och lågt och helst då samtidigt och pladdrar som attan, inte många ord hon sagt idag och inte heller många steg hon tagit.
Så hon har mest suttit i vagnen och gosat men jag är glad för de timmar som vi faktiskt fick komma ut och njuta av vädret när vi äntligen fått fint väder.

















Även morbror Robin kom och hängde med oss en liten stund, då var Evelyn uppe en liten stund men sen var det nog.

När vi kom hem slocknade både Evy & jag medan pappa R stack iväg på bio med sin syster. Vid halv sex vaknade jag till och gick för att väcka Evelyn som fortfarande sov. Lika seg som innan och jag tog tempen igen, 38,3. Jäkla skitfeber!

Jag hällde i henne alvedon och nu innan läggdags var hon piggare (inte så konstigt) och pladdrade på som aldrig förr, precis som hon behövde ta igen för att hon varit så tyst under dagen. Älskade hjärtat!
Jag hoppas verkligen att Evelyn vaknar pigg & kry imorgon. Inte roligt att hon ska må dåligt och mitt i semestern också när vi ska njuta av sommaren och varandra.

På fredag ska vi åka och hälsa på min farfar i Örebro så det vore verkligen kalasbra om hon piggnar på sig. Hon pratar om våran "resa" varje dag och ser fram emot att få åka och hälsa på. "Åka tiig (Stig) nu" säger hon jämt.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback