Trotsen.

Imorgon har vi gjort upp en plan. Beroende på väder och vind har vi lite olika alternativ. Om solen strålar och himlen är blå sticker vi iväg och badar (såklart) men om solen strålar sådär lite lagom och himlen är mestadels täckt av moln som inte tänker medföra något regn då tar vi raka spåret till Skansen och kikar på alla djuren. Evelyn vill väldigt gärna åka och hälsa på djuren och pratar om det lite titt som tätt. Vi får helt enkelt se vart vi tar vägen, vädret får styra och oavsett vilket så blir det en bra dag.


Vill ni veta en sak?
Evelyn är numera ett alldeles underbart litet trotsmonster. Vi har kommit in i den fantastiska trotsåldern med buller & bång. Ibland finns det inget annat än skrik & gnäll om precis varenda liten grej och då andas vi djupt om och om igen. Skor är inget vi längre tycker om för det bråkas det om i tid och otid. Antingen ska hon inte ha några skor alls eller så vill hon ha på sig vinterskor nu mitt i sommaren eller liknande. Tokig kan man bli.
Samtidigt som vi tågat in i trotsens ålder så är hon världens mysigaste och klokaste lilla barn. Hon har så mycket tankar som hon lärt sig att uttrycka och förklara. Det har verkligen sagt boom i hennes ordförråd och i hennes menings uppbyggnad under semestern. Hon förstår så mycket mer än man tror, ibland blir man nästan lite skraj över hur förståndig hon är. Så vi lever lite i en berg&dalbana här, upp och ner mellan världens charmtroll till världens odåga. Det blir ett spännande äventyr det här men alla åldrar har sin charm!


Vi får hoppas att det inte regnar imorgon för det har vi ju ingen plan för. Kom igen nu väderguds up there!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback