Tuddels.

Tjohooo!

Nyss hemkommen från jobbet. Har hunnit lägga Evelyn och surfat runt lite snabbt bara.
Min pappa & Evelyn hämtade mig på jobbet då Evelyn varit där efter förskolan. Denna dagen har gått riktigt snabbt. Det är väldigt skönt när dagen är uppdelad som den alltid är för mig på vardagar när jag jobbar sent. Idag har jag varit i infon mellan 11-16 och sen kassaledare från 16-20, tiden flyger fram då. Skönt!

Imorgon börjar jag inte förns 14 och jobbar till 20. Jag skulle egentligen jobba 11-17 men jag var snäll och sa att jag kunde ta det sena passet förra veckan. Big mistake, hur skönt hade det inte varit att gå hem 17 på en fredag? Jaja det kan inte hjälpas, är ju ledig i helgen så jag står ut.

På lördag är det personalfest på jobbet, då ska hela gänget (dem som vill) på Golden Hits och käka middag och partaja. Jag kunde tyvärr inte planera så långt i framtiden när sista anmälningsdagen var pga att pappa R inte får sitt schema så långt fram så för mig blev det inget. Vilket är lite tråkigt så här i efterhand då det är ett bra sätt att lära känna folk lite mer när man är ny. Nästa gång ska jag med, så får det bli!

Men jag är inte bitter. Jag ska ju faktiskt bo på hotell med the love of my life mellan lördagen och söndagen. Det ser vi båda fram emot enormt mycket. Vi måste bestämma vart vi ska gå och äta och vad vi ska se på bio? Några tips?

Nu är det soffläge som gäller tills ögonen slår ihop.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback