Sick baby.

Idag var planen att jag skulle hem till Sanna och fixa mitt hår. Som jag längtat efter att fräscha till håret. Jag har låtit bli att göra något alls med det sen sist jag slingade det och allt hår ramlade av. Nu har jag slutat tappa sådär mycket hår och hoppas att det går åt rätt håll. För det är inte allt för mykcet hår kvar på skallen inte, det har blivit otroligt tunt. Usch!

Dessvärre så hade en liten fröken lyckats dra på sig feber från någonstans ifrån så det var bara att ställa in hårfixet. Jag är så trött på alla dessa sjukdomar så ni kan inte ana. Sedan jag började jobba i augusti tror jag att vi lyckats få en hel lön, inte mer.


Vackra du.


Här hade lillfröken fått för sig att hon prompt skulle ha klänning på sig. Från ingenstans.. "Klänning klänning klänning NU".


Evelyn älskar potatisbullar.


Det är en riktig gostjej vi har. "Pippi kjama".

Imorse när Evelyn vaknade hämtade jag in henne till våran säng så vi kunde ligga och dra oss en stund. Lilla älskade hjärtat låg och klappade mig på kinden. När hon slutade för en stund försökte jag ibland byta sovposition och vända på ansiktet men då fick jag ett bestämt "mamma nej" och så tog hon sina små händer och vände tillbaka mitt huvud och fortsatte klappa på min kind. ÄLSKADE HJÄRTAT!

Imorgon blir pappa R hemma med Evelyn och vi hoppas att hon ska friskna till under morgondagen så att alla tre kan återgå till jobb och förskola på fredag. Imorgon jobbar jag 11-20 och ska lära mig ännu något nytt. Jag ska nämligen stå i infon mellan 11-16 innan jag kör kassaledarkvällspasset. De är förbannat mycket i infon - spel, post och kundservice. Jag tror jag kommer bli alldeles snurrig men vi får se!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback