Arbetsmyra.

Jag är obeskrivligt trött. Värken i mina ben har precis försvunnit efter att jag tryckt i mig en alvedon. Man skulle kuna tro att jag har sirap som flyter runt i skallen på mig för segt går det där uppe i tankeverksamheten.

Jag gick upp strax före sex imorse, gjorde mig klar och åkte mot jobbet. På eftermiddagen undrade chefen om jag kunde stanna längre då kvällskassaledaren mådde dåligt och behövde gå hem. Pappa R var ju ledig idag så ingen Evelyn behövdes hämtas på förskolan så jag ställde upp. Resultatet blev ett sjujädra arbetspass från 07.45 till 20.00. En del kaos med misslyckade kortbetalningar & annat som hade med betalkort att göra och en trött Sandra var en dålig combo där en stund men annars har dagen flytit på bra. Min mamma hämtade mig på jobbet då hon varit och spanat i centrumet och tack & lov för det. Jag kom hem och var hungrig som en varg då jag inte ätit sen 11 så mat i magen och sen soffläge med lite alvedon framför tvn.

 Nu däremot är jag ganska slut som artist och tänker nanna kudden. Upp före sex imorgon och köra 7.45-16.45 på jobbet men denna gången blir det enbart till 16.45. Puh!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback