Traditioner..






Igår bakade vi som sagt pepparkakor. Mina föräldrar kom förbi på fika en sväng när vi höll på att avrunda bakningen. Idag har jag och Evy pillrat med pepparkakshuset. Det var inte lätt att försöka göra fint med en treåring som ville flytta, pilla och greja samtidigt som man själv försökte pyssla. Sen att min satans kristyr blev pyttelite för lös och att min sprits var helt värdelös gjorde att jag till sist gav upp och sprutade ut kristyr lite överallt och lät Evelyn gå loss med godiset.


Sådärja. Mysigt är det ju iaf även om det inte är vidare fint, haha. Men några så där speciella traditioner ska väl Evelyn allt få växa upp med. Nu är det ju upp till mig & R att ge Evelyn trygga, varma och mysiga traditioner så som vi haft under våran uppväxt. Att just göra pepparkakshus har dock aldrig varit någon tradition hemma hos oss men nu får vi ju välja alldeles själva. Mys!

Jag ska knalla ner till bilen och hämta in påsarna med julklappar till en viss liten fröken. Passade på att handla på väg hem från jobbet och nu är det dags att sätta fart att slå in lite klappar tror jag nog.
Lite glögg eller julmust och Justin Biebers - Mistletoe kan få göra mig sällskap. Jag ogillar verkligen Bieber men kan inte sluta lyssna på låten, jag lyssnar på den flera gånger per dag. Haha!

/ Sandr0o

/ Sandr0o 



Kommentarer
Postat av: Kim

Åh kul! Rött kanske? Lite lagom juligt sådär :) Vart ska du göra det?


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback