Killing pain.

I måndags plågades jag av en huvudvärk under dagen. Det var en hanterbar värk som bara låg i bakgrunden och störde. När jag kom hem tilltog huvudvärken något men fortfarande gick det bra utan värktabletter. Under kvällen kom jag fram till att vi inte hade en enda huvudvärkstablett hemma så jag körde stenhårt på att massera tinningarna. Så pass hårt att jag fortfarande är alldeles öm där idag.
Som från ingenstans slog det till och mitt huvud sprängdes ungefär. Jag låg i fosterställning och hysterigrät för att jag hade så ont. Jag har aldrig tidigare varit med om maken till huvudvärk. Det var galet. Jag stod inte ut och försökte blunda och slappna av i hopp om att kunna sova. Det gick inte, jag panikandades och grät. Vilken mardröm!
Tillslut fick min lillebror som jobbade natt komma med huvudvärkstabletter till mig. Jag slängde i mig två stycken illa kvickt och lade mig i sängen, fortfarande hysterisk. Sakta men säkert kände jag att värken avtog och det kändes som att jag var i himlen. Jag somnade!

Det här var bland det värsta jag varit med om och då har jag ändå fött barn lixom. Haha!
Nej fy, må den värken aldrig återvända till mitt stackars huvud.


Gaaaaaah!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback