"Blåsa bubble"


Från i fredags när vi solade hos mormor.

Gooooood morning sunshine!
Denna dagen skulle bestå av solning men vädergudarna motarbetar mig för det är på tok för svalt för att ligga i bikini och bränna. Till helgen hoppas jag innerligt, snälla duu där uppe!

Jag har precis droppat Evelyn på förskolan där dem var ute och lekte. Idag firar dem världsbokdagen på förskolan då den annars inföll under påskledigheten. Så idag har alla barnen som vill med sig en bok dit. Evelyn släpade med sig, hör & häpna, Pippi Långstrump. Ingen är väl förvånad? Hon älskar Pippi!

Ingen blöja hade hon på sig när jag hämtade henne igår och ingen blöja hade hon på sig vid lämningen idag. Duktiga flickan hon blivit. Hon som stretat emot att ens sitta på den där sablans pottan hur länge som helst och när det väl släppte så släppte det ordentligt. Envisaste fröken i stan! Fort går det med de små liven. 

Planen för dagen blir istället att uppdatera Evelyns garderob en aning. Lite praktiska förskolekläder och massa trosor. Skulle behöva hitta en jacka att ha på förskolan också? Inte lätt!

Vill ni veta en härlig sak?
Jag har en sketen arbetsdag kvar denna veckan. Wihoooo, hallelulja & hela den baletten. Ska bli förbannat skönt och nästan som en liten minisemester. Ledig idag, jobba torsdag och sen heeeeelg för hela slanten.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback