Tröttmössan Evelyn.

Jag gasade och hämtade Evelyn på förskolan efter jobbet. Vi åkte hem och lagade middag, skogssvamppanna som vi sedan gluffsade i oss. Hur gott som helst!
Vi har inte hunnit med så mycket mer än att kramas i soffan. Evelyn var så trött att hon höll på att slockna i soffan redan innan 19 men vi höll ut till halv åtta när jag bar in en sovande tjej till hennes rum.


Busen låg och kollade på nyheterna i soffan medans jag diskade.

Imorgon hoppas jag att min lillebror ska följa med mig och titta på diskmaskin efter jobbet eftersom pappa R jobbar sent hela veckan och helgen. Måste ju köpa hem en maskin nu så vi slipper ha kaos hemma i köket.

På fredag väntas förhoppningsvis en mycket trevlig kväll hemma hos min fina vän Hanna med min andra vän Fia. Hanna har nämligen flyttat in i sin nya lägenhet nu så det blir middag hos henne. Ska bli kul att se, jag har ju bara sett lägenheten när jag var där och hjälpte till och målade. Efter det tänkte vi ta en sväng på stan och kanske möjligtvis så klackarna i taket.
Vi får se vad mina föräldrar säger som måste låna Evelyn i någon timme på fredagen isåfall då pappa R jobbar till 19.30. Time will tell.. Annars får det bli lite senare kanske helt enkelt!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback