Stressad moi.

Jag hann minsann i tid till stationen där Cattis befann sig 18.15. Duktig Sandra, bara man är effektiv så.
Vi stannade och handlade och begav oss sedan hem för att laga mat. Förutom att jag klantskallen nummer 1 lyckades glömma kokosmjölken, som jag för övrigt fick gå in för att handla efter att vi handlat första gången då vi glömde det. När jag väl betalade för skiten glömmde jag den på bandet. Hur sjutton gick det till? Snacka om stressad människa som betalar för sakerna och sen sticker. Det upptäckte jag inte förns hemma så jag tutade tillbaka till Ica medans Cattis och Evelyn var kvar hemma. Äntligen kunde vi fixa middagen. Kyckling med röd curry och kokosmjölk och så en smarrig sallad med mango till det. Mums och matlåda finns det till imorgon med, lyckliga jag!


Evelyn busade i lekparken med morfar igår.


Evelyn imorse påväg till förskolan. Evelyn behöver en jacka och en till mössa. Dags att införskaffa det snart om det ska fortsätta vara såhär kyligt till och från.

Vilken skillnad det blir på bilderna när man lägger över dem från mobilen istället för att mobilblogga. Why man? Mycket dumt. Dessa bilder ser ju inte alls så suddiga ut som mobilbloggbilderna gör, blir alltid lika chockad när jag ser hur bilder ser ut på bloggen istället för på mobilen. JAJA!

Imorgon jobbar jag 8-17. Pappa R lämnar Evelyn på förskolan innan han sticker och tränar innan jobbet vid 10 och sen kommer Evelyns morfar och hämtar henne vid 16 om han lyckas passa tiden. När jag slutar pyser jag hem till mina föräldrar för att fixa gardinerna till vardagsrummet och sovrummet och för att hämta Evelyn. Det påminner mig om att jag måste mäta skiten också, dags att sätta fart innan det är läggdags.

På fredag blir det lite fix, städning, biltvätt och så arbetsintervju då. Glöm inte bort att hålla tummarna! Pappa R kommer och hämtar upp mig och min farfar plus hans syster i stan som kommer för att hälsa på. Blir kanske en fika hos oss och sen åker vi på middag hos mamma och pappa. På lördag jobbar pappa R så det är oplanerat so far och på söndag jobbar jag till 15 och pappa R börjar 16 till 22. Rolig helg ppl men nu jobbar jag inga fler helgdagar på ett bra tag. Wiiie! Ännu bättre om jag får nytt jobb också, då gråter jag garanterat. Glädjetårar såklart!

Mäta gardiner var det jaaaaaa!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback