Sleeep tight.

God kväll!

Jobb idag mellan 10-19, aldrig har nog tiden gått så långsamt men så blev klockan 19 och kära man & dotter kom snällt och hämtade mig på jobbet. Mys i soffan innan Evelyn skulle sussa, det gäller att ta vara på varenda sekund!

Idag hade de "Vatten festival" på Evelyns förskola då det ordnat med en hel drös olika "stationer" med vattenlek. Det var allt möjligt från vattenpistoler och vattenballonger till stora baljer med vatten och annat roligt. Så vi drog på regnkläderna när vi kom till förskolan och Evelyn hoppade in i gruppen med de andra små minisarna i regnkläder. Såg lite roligt ut faktiskt!

Evelyn har börjat bli mera ledsen nu vid lämning och litegrann under dagen mot när det gick så bra förut. Hon har väl insett nu att hon faktiskt kommer gå dit "varje" dag utan mamma och pappa. Hoppas det försvinner illa kvickt för imorse tyckte jag det var riktigt jobbigt att lämna på förskolan. Men när pappa R hämtade hade det gått jättebra och hon hade haft det roligt med all vattenlek. Turen!

Imorgon jobbar jag 9-18 så jag tänkte faktiskt tvätta bort sminket och call it a early night nu. Fy så skönt!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback