Ingen panik.

Ingen rast ingen ro. Min bror hämtade mig när jag slutade vid sex. Vi åkte hem hit och fick efter mycket om och men ut diskmaskinen efter att ha "brytit" upp lite golv. Vi har fått stötar av den där sablans maskinen under en tid nu och det är ju för fan livsfarligt och ont gör det. Så de fick stänga av strömen då det slog gnistor när den nuddade diskbänken. När vi äntligen fått ut maskinen för att se hur det såg ut där bakom så fick vi inte in skiten igen. Så nu är en del av golvet borta och diskmaskinen står och blockerar i köket. Lovely!
Min lillebror har tid att lägga golvet på måndagskvällen så innan dess måste vi ha varit och köpt en ny diskmaskin och nytt golv. Golvet är nog inga problem men vi får hoppas att maskinen/maskinerna vi tittat på finns kvar. Man skulle känna någon som kan det där med att koppla in diskmaskiner riktigt ordentligt, gör vi inte det? Anybody?

Jag får nog flörta lite med far min eller någon annan så vi kan åka och köpa diskmaskin i dagarna nu för pappa R och jag har inte tid tillsammans förns på söndag. Vore ju inte så kul om den inte finns kvar då, får vi ha en diskmaskin ståendes mitt i köket en bra stund.





Time to sleep för mig nu. Trött som en gnu är jag efter dagens bravader.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

MEN JISSES KVINNA!

jag har inte läst bloggar på ett tag och POFF så är det kaos hos dig! Andres kan koppla in maskinen om ni inte redan gjort det? Och vi hittade ju våran ASBILLIGT på elgiganten! 2000kr fick vi ge och den funkar utmärkt =) ojoj nu blir jag nervös när du säger att det gnistrar och skit!! fy fy fy inte hänga i köket!! Jag rekomenderar papptallrikar och mikromat tillsvidare darling!!

oj oj oj...

Stor kram!


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback