Sjutstugan är tillbaak efter en dags uppehåll.

Vet ni vad jag kom hem till idag?
En stackars liten tjej som låg alldeles utslagen med 40 graders feber i pappa Rs knä. Bara en kort stund efter att jag kom innanför dörren bestämde sig innehållet i Evelyns mage för att titta ut över halva våran soffa och pappa R. Det var bara till att börja torka och ta av klädseln på soffan. Tack och lov kan man göra sånt iallafall! 

Imorgon är det vi som beger oss till farbror doktorn för att undersöka vad det är som är galet. Så här kan vi inte hålla på som vi gjort i över en vecka nu med feber hit och dit lite var och varannan dag. Igår var hon ju feberfri och pigg hela långa dagen utan några som helst tecken på att hon inte var kry och så idag smäller det till med hög feber direkt. Stackars lilla liten!


Evelyn bara någon dag gammal. När hon är sjuk förvandlas hon till denna lilla bebisen på en sekund som man bara vill ta hand om, inte för att man inte vill ta hand om henne annars men ni kanske förstår.


/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: cattis

lilla hjärtat då. Stor kram skickas härifrån till lilla sjuklingen! Och kramar till dig sandra finns alltid på lager oxå! ;)

2010-10-11 @ 16:21:00

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback