Perfect sunday!

Goder afton!

Igårkväll slocknade jag tidigare än tidigast, närmare bestämt redan innan 21. När vi vaknade imorse fixade vi iordning oss och åkte mot Sollentuna simhall för att bada hela familjen. Var hundra år sedan vi hade en "familjedag" och hittade på kuligheter iomed sjukdomar och skit. Men idag hade vi äntligen planerat att ha lite familjemys. Evelyn plaskade och hade sig och ville aldrig gå upp, hon bara skakade bestämt på huvudet om man frågade om vi skulle gå upp. Aldrig i livet säg! Vi har och badade i två timmar ungefär, tiden sprang iväg. Tillslut fick vi "muta" Evelyn med en korv för att hon skulle gå med på att lämna poolen, haha. Jag tror bestämt det är någon liten dam som älskar att bada!


En gång gick hon med på att gå upp och värma sig lite så vi slapp vara alldeles blåa om läpparna och hacka tänder. Ska visa lite fler bilder en annan gång.

Vi åkte hem och sussade alla tre, man blir verkligen trött av att bada.
Sedan åkte vi iväg till Rs föräldrar och åt middag och busade såklart.
En helmysig dag har vi haft!

Imorgon väntas förbannat jobb igen, 12-22 vilket ju såklart suger. BLÄÄÄÄ! Samma sak gäller på tisdag. Gillalalalala läget!

Vill ni veta en sak? Jag är fruktansvärt trött på att ha ont i halsen. I en veckas tid har jag haft så obeskrivligt ont i halsen. Just idag gör det "enbart" ont och är svullet på vänstersidan och upp i vänster öra. Det gör så ont att det tar emot att svälja. Imorgon har jag ändå ätit penicillin i en vecka utan att det blivit något bättre och inga halsflussbaciller var det ju heller. Whats wrong with me? Ska jag ha ont i halsen at all times från och med nu?


/ Sandr0o



Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback