SATC 2.

Vårat hjärta har varit hemma hos sin mormor och morfar idag medans vi jobbade. Hon har fortfarande feber och ar allmänt hängig förutom när alvedonen sitter i då busar hon för fullt.. Såklart.. För att ta igen lixom :)
Evelyns nya favvo är att titta på Pippi Långstrump i godisbutiken. Då sitter hon där och upprepar och talar om vad det är som sker på skärmen, "Kokokoko" är tillexempel kokosbollar. Fantastiska lilla människa!

Hoppas denna sablans febern ska ge med sig. Tänk om hon kunde sova bort den under natten och slippa vakna upp och må dåligt imorgon. Låt oss hoppas!


Jag köpte två adventstjärnor häromdagen så dessa kom upp idag i Evelyns sovrum (bilden) och i vårat sovrum.

Mysigt med lite julpynt. Måste ordna med julgardiner till vardagsrummet och köket. Det är för sjuttsingen första advent imorgon så nu får julen mer än gärna flytta in hos oss.


Vi hann med att rita lite här hemma innan läggdags. Man måste koncentrera sig till max!


"Mamma måla".

Nu ska jag och min såkallade fästman kika på en film. Karln i huset föreslog SATC 2 varpå jag nästan trodde han hade slagit i skallen pretty damn hårt men jag var snabb att säga ja innan han skulle ångra sig.

Imorgon är det jobb igen, 8-18 precis som idag. Det känns verkligen som att det var hundra år sedan jag var ledig en helg. Helgen den 6-7 november var jag ledig och nästa lediga helg får jag vänta tills den 11-12 december på att få uppleva. Jag längtar. Det är en härlig känsla att stämpla ut en fredag och ta helg.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback