Different eyecolour.

God afton.

Det har inte blivit mycket utav den här dagen inte. Jobb, jobb och jobb. Hann med att provfota lite lätt innan det var dags för lilla skatten att sova sött. Ska se till att läsa läsa läsa här framöver när tiden finns för att lära mig att använda kameran på riktigt.

Det är en otrolig skillnad på bilderna om man jämför med min digitalkamera. Det visste jag ju såklart men det är ofattbart skönt att ha kameran i handen och kunna knäppa så underbara kort på det allra finaste vi har.







Här ser ni väldigt väl att Evelyn har två olika färger på ögonen. Jag har inte gjort något alls med kortet så det är reality.


Underbara barn!

Evelyn kändes lite varm vid läggdags och jag befarade att febern var tillbaka och vid tiotiden vaknade hon och jag fick det svart på vitt. Alldeles kokhet var hon lilla hjärtat. Örontempen visade runt 39 grader (den är inte helt pålitlig den där) men himla varm var hon. Det var bara att hälla i henne alvedon, kramas och så tillbaka i sängen igen efter att hon tankat lite närhet av mamsen och papsen.
Imorgon jobbar både jag och pappa R så mina föräldrar ska vara barnvakt. Roligt nu när hon fått feber igen men vad gör man? Senaste gången gick febern över under natten så vi kan väl hoppas på det nu med. R jobbar iallafall bara 10-14 så det handlar inte om så många timmar direkt innan det blir pappamys för hela slanten.

Nu är det natta för jag börjar 08 imorgon.
Förresten.. Helt sjukt att Linnea åkte ur Idol. Vart är världen påväg? Inte cool.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback