"Atta dig" - "Laa yoo".

Det gär har varit en riktig pissdag från morgon till kväll. Schemaläggningen för dagen var rakt åt helvete och kaosen har nog aldrig varit så stor någonsin under den tiden jag har arbetat. Katastrof!
Kom hem och middagen stod på bordet, skönt som attan att karln stod för den biten idag. 
Skulle styra upp mitt födelsedagsfirande på tisdag för släkt och familj men nu verkar det istället som det inte blir någonting alls av det hela då folk inte ens är hemma. Pissig födelsedag jaaa! Får se fram emot när mina vänner kommer på middag på fredagen istället men det hade varit trevligt med lite firande på självaste dagen också men jag ser istället fram emot en trevlig kväll på fredag. Huvudsaken är egentligen att jag får fira med mina kärlekar på dagen D.

Tänkte egentligen bara tala om att min lilla dotter är så himla duktig. Idag när jag kom hem från jobbet berättade R att hon gått och sagt "atta dig" och viftat med pekfingret samtidigt flera gånger dag. Då hade han tillslut kommit fram till att det måste vara från när dem sjunger "Lilla snigel" på förskolan. Jag satte såklart igång och sjöng när jag kom hem och fröken bus sjöng med på "atta dig" och viftade med fingret och blev mycket glad. Älskade barn! Det är ju nästan läskigt hur mycket hon lär sig.

Nu har jag precis sagt godnatt, jag älskar dig, love you, nattinatti & puss till min dotter och fått ett "laa yoo", en kram, en puss och en slängpuss tillbaka innan hon slöt sina ögon för natten. Så mycket kärlek!

Nu ska jag krypa ner i soffan med min stora kärlek och försöka förtränga att det är en dag imorgon också!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback