Soooon.

Tjohej!

Vi startade dagen med en långprommis hem till mina föräldrar, visserligen är ingen hemma men jag hade saker att uträtta här. Kopiera våra pass så att dem finns på min mail ifall det skulle behövas och så har jag skrivit ut våran biljett.

Inte lång tid kvar nu inte. Om ganska exakt två dygn befinner vi oss ute på Arlanda.
Kollade hur vädret är där borta och 29 grader och solsken väntas på söndag när vi ger oss ut till beachen på den första semesterdagen. Vi håller tummarna för att vi får fint väder hela veckan.

    
Igår var hela familjen en sväng förbi Teds Tattoo för att pappa R skulle boka tid och sen på centrum. Evelyn och pappa R mumsade Sandwich. Smarr tyckte Evelyn!

Vi stannade till på Barnens Hus och kikade på våran promenix idag. Köpte en flytstol till Evelyn som hon kan guppa omkring med i poolen, vi får se om den är nå bra men vi testar iallafall. Engångsunderlägg och en "mellanmåls"-flaska från Bambino som jag spanat in och tyckt verkar jättesmart.


Flaska med sugrör som har ett litet fövaringsfack längst upp för frukt, kex, smörgås och ja vad man vill. Skitsmart!

Evelyn sussar middag förtillfället. När hon vaknar ska vi promenixa hemåt igen eller om vi kanske tar bussen, det får vädret avgöra. Ikväll är det packning som gäller för hela familjen, det kan bli en salig röra tror jag.

Nu ska jag fortsätta surfa runt om Marmaris och att resa med barn ;)

Just det.. Ni som bor i Sollentuna måste hålla utkik efter tidningen Mitt Sollentuna (tror det var så den hette). För när vi var i Edsbergsparken förra veckan(?) intervjuade en kille från tidningen oss om vad vi skulle göra i sommar. I want it, kan någon vara snäll och klippa ut eller någe? THANK YOU!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Gammelfarfar

Önskar hela familjen en fantastisk skön vecka,ja det ser ju ut att bli soligt och fint.Kommer ni åt Internet vore det kul med lite info hälsar jag från lite halvsoligt Örebro men lite kallt..

2010-05-27 @ 17:52:32

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback